کیک شکلات و بادام بدون استفاده از آرد
مواد لازم برای 12 نفر :
كره.......................................... ۱۰۰ گرم
شكلات سیاه........................... ۱۴۰ گرم
تخممرغ.................................... ۶ عدد
بادام آسیاب كرده ......................۱۴۰ گرم
اسانس (عطر مایه) بادام............. چند قطره
شكر....................................... ۸۰ گرم
روش تهیه :
گرچه در تهیهی این كیك از آرد استفاده نمیشود، اما به لحاظ هماهنگی موجود در مزهی بادام و شكلات، بسیار لذیذ و دلچسب است و میل كردن آن همراه با یك فنجان قهوه، خالی از لطف نیست.
روش تهیه:
كره و شكلات را داخل ظرفی مناسب بریزید و ظرف را روی بخار آب جوش قرار دهید تا كره و شكلات ذوب شود. پس از آن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود ۵ دقیقه صبر كنید كمی خنك شود. زردههای تخممرغ، بادام و اسانس بادام را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون در ظرفی جداگانه، سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد و بهتدریج شكر را بیفزائید. مقداری از سفیدههای تخممرغ فرمگرفته را به مایهی قبلی افزوده و مخلوط كنید. سپس باقیماندهی سفیدههای تخممرغ را بیفزائید و به آرامی هم بزنید; به طوری كه حجم مایه از بین نرود. مایه را داخل قالبی كمربندی به قطر ۲۳ سانتیمتر - كه آن را چرب كردهاید - بریزید و قالب را در فر گرمشده با دمای ۱۷۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید. كیك را در قالب خنك كنید و پس از خارج كردن كیك از قالب، آن را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت تمایل، با شكلات سفید مطابق تصویر، تزئین كنید.
یادآوری ۱: چنانچه اسانس (عطر مایهی) بادام در دسترس نبود، میتوانید از كمی وانیل استفاده كنید.
یادآوری ۲: این كیك، به مدت ۴ روز قابل مصرف است.