کیک با مارمالاد پرتقال
مواد لازم برای 10 نفر :
كشمش...................................... ۳۲۰ گرم
آب پرتقال..................................... ۱۸۰ میلیلیتر
كره............................................. ۱۸۵ گرم
پوست پرتقال رنده شده.....................۲ قاشق چایخوری
شكر.......................................... ۱۵۰ گرم
تخممرغ........................................ ۳ عدد
آرد ...........................................۱۵۰ گرم
بیكینگپودر.................................... ۱ قاشق چایخوری
بادام پوست كنده...................... ۱۸۰ گرم
مارمالاد پرتقال.......................... ۱۱۵ گرم
روش تهیه :
كشمش را با آب پرتقال مخلوط سازید و رویش را بپوشانید و آن را به مدت یك شب در دمای محیط قرار دهید. حالا قالب گرد ۲۰ سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. سپس كره، پوست پرتقال رنده شده و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا مایه سبك و روشن شود. بعد تخممرغها را تكتك بیفزائید و خوب هم بزنید. در این مرحله، آرد و بیكینگپودر را افزوده و با قاشق مخلوط كنید. سپس مخلوط كشمش و آب پرتقال را بیفزائید و خوب مخلوط كنید و بعد آن را در قالب بریزید. اینك روی آن را صاف كنید و مغز بادام را روی كیك بچینید و به مدت ۵/۱ ساعت در فر (تاون) از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجهی سانتیگراد قرار دهید. سپس مارمالاد را گرم كنید و روی كیك داغ بمالید. اكنون كیك را در داخل قالب خنك كنید و بعد از قالب جدا سازید و روی ظرف زیبایی بگذارید.