برش های عسل و شکلات
مواد لازم برای 8 نفر :
كره.......................................................... ۶۰ گرم
شكلات................................................... ۲۰۰ گرم
عسل....................................................... ۶۰ میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شیر عسلی..............................................۱۲۵ گرم
بیسكوییت سادهی آسیاب كرده.................. ۲۵۰ گرم
بادام یا فندق درسته.................................. یكچهارم پیمانه
روش تهیه :
كره، شكلات سیاه، عسل و شیرعسلی را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره و شكلات ذوب شوند و مایهی یكدست و روانی به دست آید. ظرف را از روی حرارت بردارید. كمی كه خنك شد، بیسكوییت را بریزید و مخلوط كنید. سپس مایه را در قالبی به ابعاد ۸ف۲۶ سانتیمتر بریزید; طوری كه تمام قالب را بپوشاند. روی مواد را صاف كنید و بادام یا فندق را با فاصله روی شیرینی بچینید; طوری كه در هنگام برش، روی هر تكه یك دانه مغز قرار گرفته باشد.
یادآوری: میتوان از بادام یا فندق بو داده نیز استفاده كرد.