Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:29

12
اسفند
برش های عسل و شکلات

برش های عسل و شکلات

طرز تهیه برش های عسل و شکلات

برش های عسل و شکلات

 

 

مواد لازم برای 8 نفر :

 

كره.......................................................... ۶۰ گرم

شكلات................................................... ۲۰۰ گرم

عسل....................................................... ۶۰ میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شیر عسلی..............................................۱۲۵ گرم

بیسكوییت ساده‌ی آسیاب كرده.................. ۲۵۰ گرم

بادام یا فندق درسته.................................. یك‌چهارم پیمانه

 

روش تهیه :

 

كره، شكلات سیاه، عسل و شیرعسلی را در ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره و شكلات ذوب شوند و مایه‌ی یكدست و روانی به دست آید. ظرف را از روی حرارت بردارید. كمی كه خنك شد، بیسكوییت را بریزید و مخلوط كنید. سپس مایه را در قالبی به ابعاد ۸ف۲۶ سانتیمتر بریزید; طوری كه تمام قالب را بپوشاند. روی مواد را صاف كنید و بادام یا فندق را با فاصله روی شیرینی بچینید; طوری كه در هنگام برش، روی هر تكه یك دانه مغز قرار گرفته باشد.

یادآوری: می‌توان از بادام یا فندق بو داده نیز استفاده كرد.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، برش های عسل و شکلات تعداد بازديد: 487 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز