Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

12
اسفند
بیسکویت با مارمالاد های رنگی

بیسکویت با مارمالاد های رنگی

طرز تهیه بیسکویت با مارمالاد های رنگی

بیسکویت با مارمالاد های رنگی

 

 

مواد لازم برای 26 عدد:

 

كره................................................ ۱۲۵ گرم

شكر .............................................۱۱۰ گرم

وانیل............................................. یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ......................................... ۱ عدد

آرد ............................................۱۵۰ گرم

پوست لیموی رنده‌شده................... ۱ قاشق چایخوری

پودر بادام................................... ۱۲۰ گرم

مارمالاد زردآلو............................... ۲ قاشق سوپخوری

مارمالاد تمشك.......................... ۱۱۰ گرم

 

روش تهیه :

 

كره و شكر را در كاسه‌ی همزن برقیبریزید و بزنید تا سفید و سبك شود. آ‌نگاه وانیل، تخم‌مرغ، آ‌رد، پوست لیموی رنده شده و پودر بادام را اضافه كنید تا مواد به شكل خمیر درآ‌ید. حالا خمیر آ‌ماده را در كیسه‌ای نایلونی، به مدت ۱ ساعت در یخچال نگه دارید. اكنون هر بار از این خمیر به اندازه‌ی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و به شكل توپ درآ‌ورید. سپس با یك سطح صاف روی شیرینی را صاف كنید و با استفاده از قسمت انتهائی یك قاشق چوبی، حفره‌هائی به عمق ۱ میلیمتر  روی خمیر ایجاد كنید. اینك آ‌نها را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر (تاون) گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید. حالا شیرینی‌های پخته را روی پنجره‌ی فلزی خنك سازید و با مارمالاد تمشك و زردآ‌لو، داخل حفره‌های آ‌ن‌ها را پر كنید.

یادآ‌وری: از انواع دیگر مارمالاد هم می‌توانید استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت با مارمالاد های رنگی تعداد بازديد: 609 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز