Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:35

12
اسفند
پن کیک قیسی و زنجبیل

پن کیک قیسی و زنجبیل

طرز تهیه پن کیک قیسی و زنجبیل

پن کیک قیسی و زنجبیل

 

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

آرد سفید............................................. یك و یك‌چهارم پیمانه (۲۰۰ گرم)

بیكینگ‌پودر............................................ یك قاشق چایخوری

نمك.................................................... یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكر.................................................... ۲ قاشق چایخوری

تخم‌مرغ زده شده................................... ۱ عدد

شیر..................................................... یك‌و‌یك چهارم پیمانه

زنجفیل تازه‌ی رنده شده.......................... ۱ قاشق چایخوری

كره‌ی ذوب كرده..................................... ۲ قاشق سوپخوری

كره‌ی ذوب كرده برای سرخ كردن............... یك چهارم پیمانه

قیصی نرم به قطعات یك‌سانتیمتری برش داده

مارمالاد  زردآلو .......................................یك‌دوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

در ظرفی مناسب آ‌رد و بیكینگ‌پودر را الك كنید. بعد نمك و شكر را افزوده و مخلوط سازید. حال در وسط آ‌رد حفره‌ای ایجاد نمائید. آ‌نگاه تخم‌مرغ، شیر، زنجفیل و دو قاشق كره‌ی ذوب كرده را داخل آ‌ن بریزید. سپس بتدریج این مخلوط را هم بزنید تا خمیری شكل شود. مراقب باشید كه بیش از حد هم نزنید. زیرا پن‌كیك سنگین خواهد شد. حالا قیصی را به آ‌رامی بیفزائید. یك تابه‌ی نچسب یا چدنی را با حرارت متوسط داغ كنید; به طوری كه اگر یك قطره آ‌ب در آ‌ن بریزید، بلافاصله تبخیر شود. سپس تابه را با كره به‌وسیله‌ی قلم‌مو چرب كنید. به آ‌رامی یك‌چهارم پیمانه از مایه را داخل تابه بریزید. وقتی روی پن‌كیك‌حباب‌هائی ایجاد شد و قسمت زیرین آ‌ن پس از حدود ۲ دقیقه طلائی شد، آ‌ن را به كمك كفگیر برگردانید و طرف دیگر را هم تقریبا به مدت ۱ دقیقه سرخ كنید. به همین ترتیب پن‌كیك‌ها را سرخ كنید تا مایه تمام شود. اكنون پن‌كیك‌ها را داخل فر با دمای ۹۵ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید تا گرم بماند. اینك برای هر نفر تعدادی پن‌كیك در بشقاب‌ ، قرار دهید و روی آ‌نها یك قاشق مارمالاد زردآ‌لو بریزید.

یادآ‌وری ۱ : در زبان انگلیسی، پن به معنی تابه است و تركیب دو كلمه‌ی پن و كیك، به این معناست كه كیك داخل تابه تهیه می‌شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پن کیک قیصی و زنجفیل تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز