بیسکوییت شکلات چیپسی
مواد لازم برای 30 عدد:
كره.................................................... ۱۵۰ گرم
شكر سفید......................................... ۱۲۵ گرم
شكر قهوهای..................................... ۱۵۰ گرم
تخممرغ............................................... ۲ عدد
وانیل.................................................. یكچهارم قاشق چایخوری
آرد الك شده .....................................۳۰۰ گرم
بیكینگپودر...........................................۲ قاشق چایخوری
خردهی شكلات یا شكلات چیپسی..... ۳۵۰ گرم
مغز گردوی خرد كرده.........................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
كره و دو نوع شكر و تخممرغ و وانیل را مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. مواد خشك را بتدریج داخل مواد ریخته و خوب مخلوط كنید. حالا شكلات چیپسی یا (خردههای شكلات) و گردو را به خمیر بیفزائید. سپس گلولههائی به اندازهی گردو از خمیر بردارید و در سینی چرب شده با فاصلهی ۵ سانتیمتر قرار دهید. بیسكویتها را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه در طبقهی وسط فر قرار دهید تا شیرینیها طلائی شود.