Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:34

11
اسفند
قلب های صورتی

قلب های صورتی

طرز تهیه قلب های صورتی

قلب های صورتی

 

 

 

مواد لازم برای 8 نفر :

 

كره........................................................... ۱۰۰ گرم

پودر شكر................................................... ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ........................................................ ۱ عدد

آرد........................................................... ۳۰۰ گرم

پودر كاكائو.................................................... ۱ قاشق سوپخوری

شكلات ذوب كرده..................................... ۱۰۰ گرم

 

مواد میانی:

سفیده‌ی تخم‌مرغ................................................... ۱ عدد

پودر شكر ........................................................... ۵۵ گرم

وانیل................................................................ یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر نارگیل .........................................................۶۰ گرم

آرد ....................................................................۱ قاشق چایخوری

مربای آلبالوی بدون شربت.................................... ۲ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

 

كره و پودر شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود. بعد تخم‌مرغ را افزوده و حدود یك دقیقه بزنید. شكلات ذوب كرده را نیز بیفزائید. سپس آ‌رد و پودر كاكائو را با هم مخلوط سازید و در دو مرحله به مواد اضافه كنید. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. آ‌نگاه خمیر را روی سطحی آ‌ردپاشی شده، با وردنه به ضخامت ۶ میلیمتر باز كنید و با كاتر قلب، به اندازه‌ی ۸ سانتیمتر برش دهید. حالا با  همین برشگر به اندازه‌ی ۴ سانتیمتر از وسط قلب بزرگ‌تر برش دهید. اینك خمیرهای برش خورده را در فر گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید. سپس مواد میانی را آ‌ماده سازید و درون قلب‌ها بریزید و با پالت صاف كنید. سپس فر را به ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد برسانید و دوباره شیرینی‌ها را به مدت ۱۵ دقیقه در آ‌ن بگذارید تا بپزد. اكنون شیرینی‌های پخته را روی پنجره‌ی فلزی خنك كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

سفیده‌ی تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. بعد كم‌كم پودر شكر را اضافه كنید. سپس در آ‌خر پودر نارگیل، آ‌رد و مربای آ‌لبالو را بیفزائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قلب های صورتی تعداد بازديد: 550 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز