بیسکوییت جو و بادام زمینی
مواد لازم جهت تهیه ی بیسکوییت برای حدود 40 عدد:
آرد ساده................................... ۲۲۵ گرم
بیكینگپودر..................................... ۱ قاشق چایخوری
جوی پرك شده............................. ۹۰ گرم
كره ..........................................۱۲۵ گرم
شكر دانه ریز............................. ۱۱۰ گرم
عسل...................................... ۱۲۰ گرم
كرهی بادام زمینی......................... ۲ قاشق سوپخوری
بادام زمینی بو داده و خرد شده....۱۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه:
پودر شكر................................... ۱۲۰ گرم
كره نرم شده.............................. ۲۵ گرم
آب گرم...................................... ۱ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجهی فارنهایت یا شمارهی ۴ گرم كنید.
آرد الك شده و بیكینگ پودر را در كاسهای بریزید و جو را افزوده و مخلوط كنید و كنار بگذارید. كره، شكر دانه ریز، عسل و كرهی بادام زمینی را در ظرفی مناسب (ته ظرف باید ضخیم باشد) بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كره ذوب شود و مواد با هم مخلوط گردد. وسط آرد و جو را گود كنید مایهی آماده را در آن بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد از مخلوط كردن، هر بار به اندازهی ۱ قاشق سوپخوری بردارید و در دست گلوله كنید. بعد كمی در كف دست صاف كنید و در سینی - كه با كاغذ روغنی پوشاندهاید - قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی كه طلائی شود بپزید. آنگاه از فر بیرون آورید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود.
روش تهیهی مواد رویه:
پودر شكر، كره و آب گرم را در ظرفی مناسب بریزید و هم بزنید تا نرم شود. بعد سطح بیسكویتهای خنك شده را، به مواد رویه آغشته و داخل بادام زمینی بو داده و خرد شده فرو برید.