Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 12:59

11
اسفند
شکلات سوئیسی

شکلات سوئیسی

طرز تهیه شکلات سوئیسی

شکلات سوئیسی

 

 

مواد لازم برای تهیه ی 50 شکلات با برش 1 سانتی متری:

 

شكلات سیاه............................ ۲۰۰ گرم

كره ...........................................۵۰ گرم

پودر شكر .................................۱۰۰ گرم

كاكائو.......................................... ۲ قاشق چایخوری

بادام خرد كرده............................. ۵۰ گرم

فندق و گردوی خرد كرده................ ۵۰ گرم

پسته‌ی ریز خرد كرده ....................۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

شكلات را رنده كنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود. كره و پودر شكر را به شكلات بیفزائید، پودر كاكائو را هم روی مواد الك كنید. مغزهای خرد كرده را كمی تفت دهید و به مواد اضافه كنید. مایه را روی كاغذ روغنی بریزید. كمی كه سرد شد، با كاغذ لوله كنید (به قطر ۲ سانتیمتر) و در یخچال بگذارید تا خوب ببندد. شكلات را به قطر ۱ سانتیمتر برش دهید و یا گلوله كرده در كپسول‌های كاغذی شكلات بگذارید و در ظرف بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکلات سوئیسی تعداد بازديد: 955 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز