شکلات سوئیسی
مواد لازم برای تهیه ی 50 شکلات با برش 1 سانتی متری:
شكلات سیاه............................ ۲۰۰ گرم
كره ...........................................۵۰ گرم
پودر شكر .................................۱۰۰ گرم
كاكائو.......................................... ۲ قاشق چایخوری
بادام خرد كرده............................. ۵۰ گرم
فندق و گردوی خرد كرده................ ۵۰ گرم
پستهی ریز خرد كرده ....................۵۰ گرم
روش تهیه :
شكلات را رنده كنید و در ظرفی مناسب بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود. كره و پودر شكر را به شكلات بیفزائید، پودر كاكائو را هم روی مواد الك كنید. مغزهای خرد كرده را كمی تفت دهید و به مواد اضافه كنید. مایه را روی كاغذ روغنی بریزید. كمی كه سرد شد، با كاغذ لوله كنید (به قطر ۲ سانتیمتر) و در یخچال بگذارید تا خوب ببندد. شكلات را به قطر ۱ سانتیمتر برش دهید و یا گلوله كرده در كپسولهای كاغذی شكلات بگذارید و در ظرف بچینید.