دسر کاسترد و نارگیل
مواد لازم برای 10 نفر :
تخممرغ....................................................... ۴ عدد
شكر قهوهای............................................... ۷۵ گرم
وانیل.......................................................... یكچهارم قاشق چایخوری
شیرنارگیل................................................. ۲۵۰ میلیلیتر
شكر برای تزئین............................................ به مقدار لازم
انبه (یا هر میوهی دلخواه) برای مصرف............... به مقدار لازم
روش تهیه :
فر را با حرارت ۱۵۰ درجهی سانتیگراد گرم كنید. تخممرغها، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید. سپس شیرنارگیل را به آن بیفزائید. مواد را در چهار ظرف نسوز مناسب بریزید و به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه، به طریق بنماری داخل فر قرار دهید. آنگاه كاسترد را از فر بیرون بیاورید و بعد از خنك شدن، رویش شكر بپاشید و با تُرچ، شكر را كارامل كنید و با انبهی خرد كرده میل نمائید.
یادآوری ۱: تُرچ، وسیلهای است كه با تولید شعله، برای كارامل كردن شكر، در برخی از پسغذاها (دسرها) از آن استفاده می شود.
یادآوری ۲: چنانچه تُرچ در دسترس ندارید، میتوانید پس از پاشیدن شكر روی كاسترد، آنها را چندین دقیقه زیر قسمت گریل فر قرار دهید تا شكر كارامل شود.
یادآوری ۳: برای پخت به روش بنماری ظرفهای نسوز را داخل قالبی عمیق بچینید و تا نیمهی قالب را از آب پر كنید.