Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:19

11
اسفند
دسر کاسترد و نارگیل

دسر کاسترد و نارگیل

طرز تهیه دسر کاسترد و نارگیل

دسر کاسترد و نارگیل

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

تخم‌مرغ....................................................... ۴ عدد

شكر قهوه‌ای............................................... ۷۵ گرم

وانیل.......................................................... یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیرنارگیل................................................. ۲۵۰ میلی‌لیتر

شكر برای تزئین............................................ به مقدار لازم

انبه (یا هر میوه‌ی دلخواه) برای مصرف............... به مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

فر را با حرارت ۱۵۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید. سپس شیرنارگیل را به آ‌ن بیفزائید. مواد را در چهار ظرف نسوز مناسب بریزید و به مدت ۳۵-۴۰ دقیقه، به طریق بن‌ماری داخل فر قرار دهید. آ‌نگاه كاسترد را از فر بیرون بیاورید و بعد از خنك شدن، رویش شكر بپاشید و با تُرچ، شكر را كارامل كنید و با انبه‌ی خرد كرده میل نمائید.

یادآ‌وری ۱: تُرچ، وسیله‌ای است كه با تولید شعله، برای كارامل كردن شكر، در برخی از پس‌غذاها (دسرها) از آ‌ن استفاده می شود.

یادآ‌وری ۲: چنانچه تُرچ در دسترس ندارید، می‌توانید پس از پاشیدن شكر روی كاسترد، آ‌نها را چندین دقیقه زیر قسمت گریل فر قرار دهید تا شكر كارامل شود.

یادآوری ۳: برای پخت به روش بن‌ماری ظرف‌های نسوز را داخل قالبی عمیق بچینید و تا نیمه‌ی قالب را از آب پر كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر کاسترد و نارگیل تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز