کیک زیره
مواد لازم :
كره یا مارگارین...................................... ۱۲۵ گرم
شكر ریز............................................... ۹۰ گرم
تخممرغ................................................ ۳ عدد
آرد ................................................... ۱۴۰ گرم
بیكینگ پودر....................................... یكچهارم قاشق چایخوری
زیرهی سبز ........................................ ۲ قاشق چایخوری
شیر.................................................. ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد گرم كنید. قالبی مربع شكل به اندازه ۲۰ف۲۰ سانتیمتر و یا قالب گردی به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید. كره و شكر را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. تخممرغها را كمی با چنگال بزنید و كمكم به كره و شكر بیفزائید. این مایه را به كاسهی بزرگتری منتقل كنید و آرد و بیكینگپودر الك شده و زیره را همراه با شیر به تناوب به مواد بیفزائید و با لیسك خوب مخلوط كنید. مایه را در قالب آماده بریزید و در طبقهی وسط فر به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. كیك را بعد از ۵ دقیقه از قالب جدا كنید و روی پنجرهی سیمی خنك نمائید. در صورت تمایل، میتوانید كمی پودر شكر روی كیك بپاشید. این كیك را، میتوانید به مدت یك هفته با ظرف دردار; در دمای اتاق نگهداری كنید، یا با بستهبندی مناسب، به مدت ۳ ماه در فریزر نگه دارید.