پای موز و کارامل
مواد لازم برای 10 نفر :
آرد............................................. ۱۵۰ گرم
پودر شكر....................................... ۲ قاشق سوپخوری
گردوی پودر شده........................... ۸۵ گرم
كرهی خرد كرده ............................۸۰ گرم
آب سرد....................................... ۲ قاشق سوپخوری
مواد میانی:
شیر عسلی................................... ۳۰۰ گرم
كره................................................ ۳۰ گرم
عسل.............................................. ۱ قاشق سوپخوری
موز................................................. ۴ عدد
خامهی فرم گرفته......................... ۳۷۵ گرم
شكلات ذوبكرده............................ ۵۰ گرم
روش تهیه :
برای تهیهی خمیر، آرد، پودر شكر و پودر گردو را با هم مخلوط كنید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، كره را به خورد آرد بدهید. بعد با افزودن آب سرد، مواد را خمیر كنید. حالا خمیر آماده را داخل كیسهای نایلونی بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. خمیر را با وردنه باز كنید و داخل قالب چربكردهی مخصوص پای به قطر ۲۲ سانتیمتر پهن نمائید. روی خمیر را كاغذ روغنی قرار دهید و سطح آن را با حبوبات بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد بگذارید. سپس حبوبات و كاغذ را از روی خمیر بردارید و ۱۰ دقیقهی دیگر بپزید. اكنون نان پای را از قالب جدا كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید. پس از سرد شدن، روی پای را با موز حلقه شده بپوشانید و مواد میانی را روی موزها بریزید و صبر كنید شیر كاملا سرد شود. حالا روی آن را با خامهی فرم گرفته و موز پوشش دهید و در آخر با شكلات ذوبكرده تزئین نمائید.
روش تهیهی مواد رویه: در ظرفی مناسب شیر عسلی، كره و عسل را در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد و رنگش تغییر كند و پس از خنک شدن به مصرف برسانید.
یادآوری: این پای را، میتوانید در قالبهای كوچك هم تهیه كنید!