بیسکویت مادکیک
مواد لازم جهت تهیه ی بیسکویت :
كره....................................... ۲۵۰ گرم
شكر قهوهای.......................... ۳۳۰ گرم
تخممرغ.................................... ۲ عدد
آرد ......................................۵۰۰ گرم
بیكینگپودر............................. یكچهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو............................. ۵۰ گرم
پودر كاكائو (اضافی..................۲۰ گرم برای تزئین
مواد لازم جهت تهیهی مادكیك:
كره........................................ ۱۵۰ گرم
شكلات................................. ۱۰۰ گرم
شكر................................... ۲۲۰ گرم
آب...................................... ۱۲۵ میلیلیتر
زردهی تخممرغ........................۲ عدد
آرد...................................... ۱۵۰ گرم
پودر كاكائو ..............................۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم جهت تهیهی كرم گاناش شكلات :
خامه...................................... ۸۰ گرم
شكلات................................ ۲۰۰ گرم
روش تهیه :
روش تهیهی بیسكویت مادكیك:
كره و شكر قهوهای را با همزن برقی خوب بزنید تا كاملا مخلوط شوند. آنگاه تخممرغها را دانه دانه بیفزائید. سپس مواد خشك را با هم مخلوط و به مواد قبلی اضافه كنید. خمیر بهدست آمده را داخل كیسهی نایلونی بگذارید و حدود یك ساعت درون یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۵ میلیمتر باز كنید و با برشگری به قطر ۵/۶ سانتیمتر برش دهید و درون فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. اكنون بیسكویتها را روی پنجرهی فلزی خنك كنید. روی بیسكویتها را كرم گاناش بمالید و مادكیك را روی آن قرار داده و دوباره یك عدد بیسكویت كرم زده شده روی آن بگذارید. سپس از شابلون به شكل قلب استفاده كرده و با پودر كاكائو مطابق شكل تزئین كنید.
روش تهیهی مادكیک )حدچح حسذ(:
كره، شكلات، شكر و آب را داخل ظرفی مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. بعد صبر كنید كاملا مواد خنك شوند. سپس زردهها را بیفزائید و در حد مخلوط شدن بزنید. آرد و پودر كاكائو را نیز اضافه كنید و كمی هم بزنید. دو عدد قالب مربعی شكل را به اندازهی ۲۰ سانتیمتر كاغذ روغنی بیندازید; به طوری كه از هر طرف كمی كاغذ بیرون باشد. سپس مواد را درون این دو قالب بریزید و درون فر گرمشده با دمای ۱۷۰ درجهی سانتیگراد، به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. آنگاه از فر خارج كنید و بگذارید كیك درون قالب كاملا خنك شود. اینك آن را با برشگری به قطر ۵/۶ سانتیمتر برش دهد.
روش تهیهی كرم گاناش شكلات:
خامه را روی حرارت بگذارید و شكلات را به آن بیفزائید تا با هم خوب مخلوط شوند. كرم را درون یخچال بگذارید تا خنك شود.