Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:12

11
اسفند
برانیز

برانیز

طرز تهیه برانیز

برانیز

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

آرد ............................................. ۱۱۵ گرم

نمك .......................................... یك‌هشتم قاشق چایخوری

بیكینگ‌پودر  .................................. ۱ قاشق چایخوری

كره  .........................................۲۰۰ گرم

شكر  ......................................۳۵۰ گرم

وانیل ........................................ یك‌چهارم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ  ....................................۴ عدد

پودر كاكائو  ................................۵۰ گرم

گردوی خرد شده ....................... ۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم كنید. قالبی را به ابعاد ۲۲ف۳۲ و به ارتفاع ۵ سانتیمتر با روغن جامد چرب كنید. آ‌رد، نمك و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید. كره را ذوب كنید و از روی اجاق بردارید. شكر و وانیل را به آ‌ن بیفزائید و با قاشق چوبی، مواد را ۲ دقیقه هم بزنید. تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی به مواد اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آ‌نگاه كاكائوی الك شده را روی مواد خشك بریزید (آ‌رد، نمك و بیكینگ‌پودر) و با مایه مخلوط كنید تا یكدست و یكرنگ شود. در آ‌خر، گردوی خرد شده را بیفزائید و هم بزنید. اكنون مایه را در قالب بریزید و به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه، در فر از قبل گرم شده قرار دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه در قالب بماند تا خنك شود. سپس با كارد تیزی، كیك را به مكعب‌های ۳-۴ سانتیمتری برش بزنید و با پودر قند تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، برانیز تعداد بازديد: 569 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز