چیز کیک و بیسکویت کرمدار
مواد لازم برای 12 نفر :
نان رولت ۲۰ف۳۰ سانتیمتر .......................................... یك عدد
ژلاتین ....................................................................... ۲ قاشق چایخوری
آب .......................................................................... یكچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
پنیر خامهای ............................................................ ۳۶۰ گرم
خامهی ساده ......................................................... ۳۰۰ گرم
وانیل .................................................................... یكچهارم قاشق چایخوری
شكر ................................................................... ۱۱۰ گرم (تقریبا یكدوم پیمانه)
شكلات سفید ذوبكرده ........................................... ۱۸۰ گرم
بیسكویت كرمدار قهوه خرد كرده .............................. ۱۵۰ گرم
روش تهیه :
چنانچه از قالبهای همانند تصویر استفاده میكنید، نان رولت را قالب بزنید و داخل هر یك از حفرهها بگذارید. ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بنماری (بخار آب جوش) حل كنید. اكنون پنیر خامهای، خامه، وانیل و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. ژلاتین حل و خنك شده را بیفزائید. سپس شكلات سفید ذوبكرده و كمی خنك شده را اضافه و مخلوط كنید. حالا بیسكویتهای خرد كرده را بیفزائید و مایه را بین قالبها تقسیم كنید و روی نان رولت داخل قالب بریزید. حالا روی آن را صاف كنید و به مدت حداقل ۶ ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملا سفت شود. در صورت تمایل با شكلات ذوبكرده و یا شكلاتهای قالب خورده تزئین كنید.
یادآوری ۱: چنانچه بخواهید از قالب كمربندی استفاده كنید، قالبی به قطر ۲۳ سانتیمتر را در نظر بگیرید و نان رولت را به اندازهی آن ببرید و داخل قالب بگذارید و مانند مراحل بالا عمل كنید.
یادآوری ۲ : در اینجا برای تزئین اطراف این دسر از زرورق و شكلات استفاده شده است كه در تصویر روش استفاده از آن مشخص شده است.