اسلایس میوه
مواد لازم برای 8-10 نفر :
آرد ...............................................۳۰۰ گرم
كره ..............................................۲۰۰ گرم
پودر شكر ......................................۱۷۰ گرم
وانیل............................................. یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ........................................... ۱ عدد
كمپوت زردآلو.................................... ۱ قوطی
مارمالاد زردآلو ................................۲۰۰ گرم
سفیدهی تخممرغ ..............................۳ عدد
پودر بادام....................................... ۵۰ گرم
روش تهیه :
آرد، كره، ۷۰ گرم از پودر شكر، وانیل و تخممرغ را با هم مخلوط كرده و خمیر را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. خمیر را یك ساعت در یخچال استراحت دهید، آنگاه آن را در قالب چرب شده به ابعاد ۳۰ف۲۰ پهن كرده و روی خمیر را با مارمالاد پوشش دهید. زردآلوها را روی مارمالاد بچینید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجهی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم بگیرد. باقیماندهی پودر شكر را بهتدریج اضافه كرده، به هم زدن ادامه دهید. در آخر پودر بادام را افزوده و مرنگ آماده شده را روی زردآلوها بریزید، روی مرنگ را صاف كرده و مجددا ً۱۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از پخت و سرد شدن، آن را برش داده و میل كنید.
یادآوری۱: مرنگ مخلوطی از سفیده تخممرغ و شكر است كه به روشهای مختلفی از آن استفاده میشود.
یادآوری۲ : این اسلایس را میتوان با انواع میوهها تهیه نمود.