Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:46

10
اسفند
پیشمه

پیشمه

طرز تهیه پیشمه

پیشمه

 

 

مواد لازم برای 40 عدد شیرینی :

 

روغن مایع ........................................ ۱۲۵ میلی‌لیتر

تخم مرغ ............................................. ۳ عدد

ماست ............................................... ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)

شكر ............................................. ۳۵۰ گرم

بیكینگ پودر ........................................۱ قاشق چایخوری

آرد....................................................  به اندازه ای كه خمیر به دست نچسبد.

 

روش تهیه :

 

ابتدا روغن، تخم مرغ ها، ماست، شكر و بیكینگ پودر را با همزن برقی خوب بزنید. بعد آ‌رد را كم كم اضافه كنید تا مایه، خمیر شود. سپس خمیر را حدود ۲ ساعت در كیسه ای نایلونی در دمای محیط بگذارید. بعد كم كم از خمیر بردارید و روی تخته بگذارید و لوله كنید و آ‌نها را با چاقو به اندازه ی دلخواه ببرید. حالا  روغن مایع را در ظرفی مناسب بریزید و داغ كنید و خمیرهای برش خورده را در آ‌ن سرخ نمائید و در صافی بگذارید تا روغن اضافی آ‌نها گرفته شود. در صورت تمایل، این شیرینی را با پودر قند تزئین نمائید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پیشمه تعداد بازديد: 1235 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز