Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:42

10
اسفند
کیک تارت انگور با مرنگ

کیک تارت انگور با مرنگ

طرز تهیه کیک تارت انگور با مرنگ

کیک تارت انگور با مرنگ

 

 

مواد لازم کیک برای 6 تا 8 نفر :

 

تخم‌مرغ ........................................۶ عدد

شكر .........................................۱۵۰ گرم

وانیل........................................ یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره‌ی ذوبكرده.............................۵۰ گرم

آرد .........................................۱۶۰ گرم

آرد ذرت.....................................۵۰ گرم

پودر بادام .................................۵۰ گرم

انگور قرمز یا سبز.................... ۵۰۰ گرم

بادام پرک(برای تزئین) .............. ۱۵۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه کرم مارسییان:

 

خمیر مارسیپان........................................ ۱۵۰ گرم

آب انگور.................................................... ۵ قاشق سوپخوری

پودر قند ...................................................۲ قاشق سوپخوری

آب ..........................................................۳ قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم پودینگ:

زرده‌ی تخم‌مرغ........................................ ۲ عدد

شكر................................................... ۹۰ گرم

آرد ذرت................................................ ۳قاشق سوپخوری

شیر .................................................. ۳۷۵ میلی‌لیتر (۵/۱پیمانه)

وانیل.................................................. یک هشتم قاشق چایخوری

كره ................................................ ۳۰ گرم

خامه ............................................. ۳۰ گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی مرنگ:

سفیده‌ی تخم‌مرغ........................................ ۴ عدد

شكر..................................................... ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه :

 

زرده و سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا كنید. زرده‌ها را همراه با یك‌سوم از شكر و وانیل بزنید تا كرم‌رنگ و سبك شود. سپس كره‌ی ذوبكرده و خنك‌شده را به آن اضافه كنید. آنگاه سفیده‌ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بتدریج باقیمانده‌ی شكر را به آن بیفزائید. حالا سفیده‌های زده شده را به مواد قبلی اضافه كنید. آرد و آرد ذرت را نیز با هم الك كنید و پودر بادام را به آن بیفزائید و به مواد قبل اضافه كنید. اكنون مواد را در قالب گل به قطر ۲۶ سانتیمتر – كه كاغذ انداخته‌اید – بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت ۲۵ یا ۳۵ دقیقه قرار دهید و بعد از پخت، روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. حالا كیك را از وسط به دو نیم كنید. روی قسمت اول، كرم مارسیپان  بمالید و بعد روی آن، كرم پودینگ بریزید. انگورها را نیز روی كرم بچینید. اینك قسمت دوم كیك را روی آن قرار دهید و دوباره از كرم پودینگ روی آن بمالید و مرنگ را بر سطح و دیواره‌ی كیك بمالید و با باقیمانده‌ی مرنگ، روی آن را تزئین كنید. حالا كیك را چند دقیقه زیر گریل فر قرار دهید تا رنگش طلائی شود (در صورت امكان، می‌توانید از وسیله‌ای به نام «خحزرث» استفاده كنید). روی هر شكوفه، یك دانه انگور قرار دهید و دیواره‌ی كیك تارت را نیز با بادام پرك بپوشانید.

یادآوری: خحزرث،وسیله‌ای است كه با ایجاد شعله روی مرنگ را طلائی می‌كند و یا برای كارامل كردن شكر موجود بر روی بعضی از دسرها به كار می‌رود.

 

طرز تهیه ی کرم مارسپان:

تمام مواد را با هم مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.

 

روش تهیه‌ی كرم پودینگ:

زرده‌ی تخم‌مرغ و شكر را با هم بزنید تا رنگ آن تغییر كند. آنگاه آرد ذرت را افزوده، شیر را كم‌كم به آن اضافه كنید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل، كره و خامه را به آن بیفزائید. حالا رویش را بپوشانید و بگذارید خنك شود.

 

روش تهیه‌ی مرنگ:

سفیده‌های تخم‌مرغ را بزنید تا كاملا سفید و سفت شود. بعد شكر را بتدریج به آن بیفزائید تا شكر تمام شود و سفیده‌ها فرم‌ بگیرد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک تارت انگور با مرنگ تعداد بازديد: 679 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز