Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

10
اسفند
برگ نی

برگ نی

طرز تهیه برگ نی

برگ نی

 

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ ........................................ ۳ عدد

ماست ......................................  ۱-۲ قاشق سوپخوری (۵۰ گرم)

روغن مایع ......................................۱ قاشق سوپخوری

آرد ................................................ به اندازه ای كه خمیر نرمی به دست آید.

روغن برای سرخ كردن .....................  به  مقدار لازم

پودر قند و پودر هل .......................... به  مقدار لازم

 

روش تهیه :

 

ابتدا تخم مرغ ها را در كاسه ی مناسبی بشكنید و با چنگال كمی بزنید. سپس ماست و روغن مایع را اضافه و فقط مخلوط كنید. آنگاه آرام آرام آرد را بیفزائید و با دست به طور دورانی در كاسه بچرخانید. آنقدر آرد بریزید كه خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر را بپوشانید و بگذارید به مدت نیم ساعت استراحت كند. سپس خمیر را به چند قسمت تقسیم كنید، كمی آرد روی میز بپاشید و خمیر را روی آن باز نمائید. هر قدر خمیر را نازک تر باز كنید، بهتر است. پس از باز كردن خمیر ، آرد روی آن را با قلم مو پاک كنید و خمیر را به اشكال مختلف مانند مربع، لوزی، مستطیل و ذوزنقه برش دهید و روی پارچه ای بگذارید و به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام خمیرها آماده شود.

در ظرف مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا كاملا  داغ شود. خمیرهای برش داده را در روغن سرخ كنید و روی صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. به علت نازكی خمیر، این شیرینی خیلی سریع سرخ می شود. در پایان، روی آنها را پودرقند و هل بپاشید و در ظرف دربسته نگهداری كنید.

یادآوری ۱: ماندگاری این شیرینی بسیار زیاد است.

یادآوری ۲: گفتنی است كه این شیرینی را در عیدهای بزرگ تهیه می كنند; بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، برگ نی تعداد بازديد: 1875 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز