نوعی شیرینی با مارش مالا
مواد لازم برای 28 عدد:
كره............................................... ۰۶ گرم
شكر دانه ریز................................ ۵۲۱ گرم
تخم مرغ........................................ ۱ عدد
آرد ساده....................................... ۰۰۱ گرم
بیكینگ پودر...................................۱ قاشق چایخوری سرخالی
مواد لازم برای رویه:
مارشمالا ی صورتی ................................ ۰۰۱ گرم
كره ......................................................۰۴ گرم
پودر شكر الک شده................................ ۰۴ گرم
پودر نارگیل .......................................... ۵۴ گرم
مربای توت فرنگی ............................... ۰۰۱ گرم
روش تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجهی فارنهایت یا شمارهی ۴ روشن كنید و در سینی فر كاغذ بیندازید.
ابتدا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود. سپس آرد را با بیكینگ پودر مخلوط و الک كنید و به مخلوط كره، شكر و تخم مرغ بیفزائید تا خمیر شود. حالا ۱ دقیقه ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز كنید و با قالب مستطیل شكلی به ابعاد۵/۴ *۶ سانتیمتر یا با چاقوی تیز برش دهید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید و روی پنجرهی سیمی خنک كنید.
روش تهیهی رویه:
مارشمالا و كره را در ظرفی مناسب بریزید. ابتدا با حرارت كم روی اجاق بگذارید تا مارشمالا و كره ذوب و نرم شوند. بعد پودر شكر را اضافه كنید. یكدست كه شد، از روی حرارت بردارید.پودر نارگیل را روی كاغذ روغنی بریزید و كمی از مواد رویه را روی دولبهی بیسكویت بمالید و در پودر نارگیل بغلتانید. وسط بیسكویت را- كه خالی است-با دقت با قاشق چایخوری مربای توت فرنگی بریزید. هنگام مالیدن مواد رویه به بیسكویت ها باید سرعت عمل داشته باشید; در غیر اینصورت مواد رویه سفت می شود. بهتر است هنگام درست كردن بیسكویت، مواد رویه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.