Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:55

10
اسفند
نوعی شیرینی با مارش مالا

نوعی شیرینی با مارش مالا

طرز تهیه نوعی شیرینی با مارش مالا

نوعی شیرینی با مارش مالا

 

 

مواد لازم برای 28 عدد:

 

كره............................................... ۰۶ گرم

شكر دانه ریز................................ ۵۲۱ گرم

تخم مرغ........................................ ۱ عدد

آرد ساده....................................... ۰۰۱ گرم

بیكینگ پودر...................................۱ قاشق چایخوری سرخالی

 

مواد لازم برای رویه:

مارش‌مالا ی صورتی ................................ ۰۰۱ گرم

كره ......................................................۰۴ گرم

پودر شكر الک شده................................ ۰۴ گرم

پودر نارگیل .......................................... ۵۴ گرم

مربای توت فرنگی ............................... ۰۰۱ گرم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت یا شماره‌ی ۴ روشن كنید و در سینی فر كاغذ بیندازید.

ابتدا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید تا مخلوط شود. سپس آ‌رد را با بیكینگ پودر مخلوط و الک كنید و به مخلوط كره، شكر و تخم مرغ بیفزائید تا خمیر شود. حالا ۱ دقیقه ورز دهید و روی سطح آ‌ردپاشی شده با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز كنید و با قالب مستطیل شكلی به ابعاد۵/۴ *۶ سانتیمتر یا با چاقوی تیز برش دهید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بپزید و روی پنجره‌ی سیمی خنک كنید.

روش تهیه‌ی رویه:

مارش‌مالا  و كره را در ظرفی مناسب بریزید. ابتدا با حرارت كم روی اجاق بگذارید تا مارش‌مالا  و كره ذوب و نرم شوند. بعد پودر شكر را اضافه كنید. یكدست كه شد، از روی حرارت بردارید.پودر نارگیل را روی كاغذ روغنی بریزید و كمی از مواد رویه را روی دولبه‌ی  بیسكویت بمالید و در پودر نارگیل بغلتانید. وسط بیسكویت را- كه خالی است-با دقت با قاشق چایخوری مربای توت فرنگی بریزید. هنگام مالیدن مواد رویه به بیسكویت ها باید سرعت عمل داشته باشید; در غیر این‌صورت مواد رویه سفت می شود. بهتر است هنگام درست كردن بیسكویت، مواد رویه را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نوعی شیرینی با مارش مالا تعداد بازديد: 1019 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز