Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:39

10
اسفند
کیک بادام و مرنگ

کیک بادام و مرنگ

طرز تهیه کیک بادام و مرنگ

کیک بادام و مرنگ

 

 

مواد لازم برای 12 نفر :

 

كره‌ی نرم ......................................۱۲۵ گرم

شكر........................................... ۱۱۰ گرم

تخم‌مرغ ..........................................۳ عدد

آرد............................................. ۱۵۰ گرم

بیكینگ‌پودر..................................... ۱ قاشق چایخوری

پودر كاكائو ...................................۳۵ گرم (یك‌سوم پیمانه)

شیر بی‌چربی............................. ۱۲۵ میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

خامه........................................ ۱۲۰ گرم

شكر اضافی...............................۱۵۰ گرم

بادام پرك..................................... ۲ قاشق سوپخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته..................... ۱۶۰ گرم

میوه (به دلخواه)..................... ۱۵۰ گرم

پودر شكر..................................۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه :

 

دو قالب گرد به قطر ۲۲ سانتیمتر را چرب كنید و كف آ‌نها را با كاغذ روغنی بپوشانید. كره، شكر و زرده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی سبك و روشنی به دست آ‌ید.

سپس مخلوط آ‌رد، بیكینگ‌پودر و پودر كاكائو را به مایه بیفزائید و با قاشق چوبی مواد را با هم مخلوط كنید. اكنون شیر و خامه را افزوده و به آ‌رامی مخلوط نمائید. آ‌نگاه مایه‌ی كیك را بین دو قالب تقسیم كنید. سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. حالا بتدریج شكر اضافی را به سفیده بیفزائید تا مرنگ آ‌ماده شود.

اكنون مرنگ را دو قسمت كنید و هر قسمت را روی هر یك از مایه‌های كیك بریزید و صاف كنید و روی یكی از آ‌نها بادام پرك بپاشید.

اینك هر دو قالب را داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس روی قالب‌ها را با فویل بپوشانید و دوباره به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید. بعد كیك‌ها را خنك كنید.

حالا كیك بدون بادام را روی ظرف مخصوص بگذارید و خامه‌ی فرم گرفته رویش بمالید و میوه‌ی دلخواه خود را رویش بچینید. بعد لایه‌ی بعدی كیك را روی آ‌ن قرار دهید (قسمت بادام پاشیده روی كیك است).

این كیك را قبل از میل كردن، حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید و هنگام میل كردن، روی آن را ۱ قاشق سوپخوری پودر شكر بپاشید.

یادآ‌وری۱: از میوه‌های مختلف مانند توت‌فرنگی، موز، آ‌لبالو و یا میوه‌های كمپوت‌شده، می‌توانید استفاده كنید.

یادآ‌وری۲: بهتر است این كیك را تازه مصرف كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک بادام و مرنگ تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز