Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:28

10
اسفند
موس نسکافه

موس نسکافه

طرز تهیه موس نسکافه

موس نسکافه

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :

 

نسكافه ..........................................۲ قاشق سوپخوری

آب جوش........................................ ۲ قاشق سوپخوری

كره.............................................. ۷۵ گرم

شكر......................................... ۱۱۰ گرم

خامه‌ی فرم گرفته........................ ۲۵۰ گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ........................... ۳ عدد

 

روش تهیه :

 

ابتدا نسكافه را در آ‌ب جوش حل كنید. بعد نسكافه‌ی حل شده را با كره و شكر در ظرف مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری، روی بخار آ‌ب جوش قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و كره ذوب شود. سپس آ‌ن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملا خنك شود. حالا خامه‌ی فرم گرفته را به مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

در این مرحله سفیده‌های تخم‌مرغ را با همزن برقی هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد. آ‌نگاه سفیده‌های زده شده را به مواد بیفزائید و به آ‌رامی با لیسك مخلوط كنید. حالا موس آ‌ماده را در ظرف مورد نظر بریزید و حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. می‌توانید این دسر را در فنجان‌های شكلاتی بریزید و یا مانند تصویر، آ‌ن را با مرنگ میل كنید.

یادآ‌وری: برای تهیه‌ی موس شكلات، می‌توانید به جای نسكافه، از ۴ قاشق سوپخوری پودر كاكائو استفاده نمائید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، موس نسکافه تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز