موس نسکافه
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
نسكافه ..........................................۲ قاشق سوپخوری
آب جوش........................................ ۲ قاشق سوپخوری
كره.............................................. ۷۵ گرم
شكر......................................... ۱۱۰ گرم
خامهی فرم گرفته........................ ۲۵۰ گرم
سفیدهی تخممرغ........................... ۳ عدد
روش تهیه :
ابتدا نسكافه را در آب جوش حل كنید. بعد نسكافهی حل شده را با كره و شكر در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری، روی بخار آب جوش قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شكر حل و كره ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كاملا خنك شود. حالا خامهی فرم گرفته را به مخلوط بیفزائید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
در این مرحله سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد. آنگاه سفیدههای زده شده را به مواد بیفزائید و به آرامی با لیسك مخلوط كنید. حالا موس آماده را در ظرف مورد نظر بریزید و حداقل سه ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید این دسر را در فنجانهای شكلاتی بریزید و یا مانند تصویر، آن را با مرنگ میل كنید.
یادآوری: برای تهیهی موس شكلات، میتوانید به جای نسكافه، از ۴ قاشق سوپخوری پودر كاكائو استفاده نمائید.