سان شاین
مواد لازم :
سس توت فرنگی .......................................... ۴ قاشق سوپخوری
بستنی وانیلی .......................................... ۵ اسكوپ
ژله ی توت فرنگی .......................................... ۲ قاشق سوپخوری
كمپوت آناناس .......................................... ۲ حلقه
خامه ی فرم گرفته .......................................... ۲ قاشق سوپخوری
موز كوچک خرد كرده .......................................... ۱ عدد
مواد لازم برای تهیه ی سس توت فرنگی :
آب .......................................... یک چهارم پیمانه
شكر ..........................................۷۵ گرم
توت فرنگی .......................................... ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه ی 4 قاشق سوپخوری ژله :
پودر ژله ی توت فرنگی .......................................... یک دوم بسته
آب داغ .......................................... یک دوم پیمانه
آب سرد (یا آبمیوه) .......................................... یک دوم پیمانه
روش تهیه :
تمامی مواد را به صورت لا یه لا یه در گیلا س یا لیوان پایه بلند قرار دهید و در هر لا یه، یک اسكوپ بستنی بگذارید و نهایتا آن را با خامه، ترافل و سس توت فرنگی، تزئین كنید.
طرز تهیهی سس توتفرنگی:
آب و شكر را با هم مخلوط كنید و روی اجاق قرار دهید تا شكر حل شود. سپس كمی بجوشانید تا مایه قوام آید. آنگاه بگذارید سرد شود. حالا توت فرنگی ها را بشوئید و در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و پوره كنید. سپس پوره ی توت فرنگی را با شربت خنک شده مخلوط نمائید.
یادآوری: این سس، مناسب نگهداری برای زمان طولا نی نمی باشد. بنابراین پس از تهیه، آن را به صورت تازه به مصرف برسانید.
روش تهیهی ژله:
ابتدا پودر ژله را در آب داغ حل كنید تا مایع شفافی به دست آید. بعد آب سرد را به آن بیفزائید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
یادآوری: برای تهیه ی این ژله، از جایخی و فریزر استفاده نشود!