بستنی پسته
مواد لازم برای تهیه ی 1 کیلوگرم بستنی :
مغز پسته ی بو داده ..........................................۱۰۰ گرم
شكر .......................................... ۷۵ گرم
زرده ی تخم مرغ .......................................... ۴ عدد
آرد ذرت .......................................... ۱ قاشق چایخوری
وانیل .......................................... یک هشتم قاشق چایخوری
شیر .......................................... ۳۰۰ میلی لیتر
خامه ی فرم گرفته ی شیرین .......................................... ۳۰۰ گرم
رنگ سبز خوراكی .......................................... چند قطره
روش تهیه :
ابتدا مغز پسته را با ۳۵ گرم از شكر آسیاب كنید و كنار بگذارید. زرده های تخم مرغ را همراه با ۴۰ گرم شكر باقیمانده، آرد ذرت و وانیل، با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ شود. سپس شیر را بجوشانید و كم كم به مخلوط زرده ها بیفزائید. حالا تمامی مواد را درون ظرف مناسبی بریزید و روی شعله ی اجاق قرار دهید و با یک قاشق چوبی هم بزنید تا سفت شود. اكنون اجاق را خاموش و پسته را اضافه كنید و پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا مواد كاملا سرد شوند. خامه ی فرم گرفته و رنگ خوراكی را به آن بیفزائید و در دستگاه بستنی ساز بریزید. پس از حدود ۴۰ دقیقه دستگاه را خاموش كنید و بستنی را داخل ظرفی مناسب بریزید و در فریزر به مدت حداقل ۶ ساعت قرار دهید. در صورت نداشتن دستگاه بستنی ساز، مایه ی آماده را داخل فریزر بگذارید و هر ۲ ساعت یک بار با همزن برقی بزنید تا سفت شود و یخ نزند. این كار را ۲-۳ بار تكرار كنید.
یادآوری۱: مقدار مغز پسته میتواند بین ۳۵-۱۰۰ گرم بنا بر سلیقهی شما متغیر باشد.
یادآوری۲: مغز پسته را میتوانید به صورت درسته و یا دونیم شده استفاده نمائید.