موس شکلات سفید و نعناع
مواد لازم برای 6 نفر :
كره ................................................................ ۳۰ گرم
شكلا ت سفید ...............................................۱۲۰ گرم
سفیده ی تخم مرغ ...........................................۲ عدد
خامه ی فرم گرفته ........................................... ۱۶۰ گرم
رنگ سبز خوراكی ............................................ چند قطره
عطرمایه (اسانس) نعناع .................................. چند قطره
روش تهیه :
در ظرفی مناسب، كره را ذوب كنید و فقط قسمت شفاف آن را مورد استفاده قرار دهید. قسمت ته نشین شده ی كره را ــ كه به آن اصطلا حا <دوغ كره> گفته می شودــ دور بریزید. شكلا ت را به روش بنماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب كنید و كره را به آن بیفزائید. سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. آنگاه سفیده های زده شده، خامه ی فرم گرفته، رنگ و اسانس را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا موس را بین لیوان های مناسب تقسیم نمائید و به مدت حداقل ۳ ساعت و یا یک شب در یخچال بگذارید تا كاملا ببندد. برای تزئین، از توت فرنگی و برگ نعناع استفاده كنید.