ترایفل توت فرنگی و نعناع
مواد لازم برای حدود 10 نفر :
كیک اسفنجی ۲۰ف۲۰ سانتیمتر ............................... ۱ عدد
مارمالا د توت فرنگی .............................................. یک دوم پیمانه
شربت نعناع ....................................................... یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
پنیر خامه ای ....................................................۱۰۰ گرم
شكر ...............................................................۷۰ گرم
خامه ی فرم گرفته ........................................... ۱۲۵ گرم
اسانس (عطرمایه ی) نعناع ...............................۳-۴ قطره
سس توت فرنگی ........................................... یک دوم پیمانه
روش تهیه :
كیک اسفنجی را از ارتفاع برش دهید و به دو قسمت تقسیم كنید. بعد روی كیک را با مارمالا د بپوشانید و لا یه ی دوم كیک را روی آن قرار دهید. سپس كیک را به صورت مكعب های ۲ سانتیمتری برش دهید. كیک های برش داده را با شربت نعناع مرطوب سازید و داخل ظرف پایه دار مناسبی بچینید; به طوری كه تمام سطح ظرف پوشیده شود. آنگاه پنیر خامه ای، شكر، خامه و اسانس نعناع را با همزن برقی بزنید تا یكدست شوند. پس از ریختن یک لا یه از این كرم بر روی كیک ها، كمی سس توت فرنگی روی آنها بریزید. این كار را تكرار كنید تا ظرف پر شود. سپس روی ترایفل را با برگ نعناع تزئین كنید.
یادآوری ۱: برای تهیه ی شربت نعناع، ۸۰ گرم شكر را با یک دوم پیمانه آب مخلوط كنید و ۲ دقیقه بجوشانید. بعد ۳ قطره اسانس نعناع بیفزائید و از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مصرف نمائید.
یادآوری ۲: برای تهیه ی سس توت فرنگی، ۲۵۰ گرم توت فرنگی را با ۵۰ گرم شكر و یک چهارم پیمانه آب داخل مخلوط كن بریزید و مخلوط كنید.