شیرینی گردوئی مارمالادی
مواد لازم برای 30 تا 40 عدد:
كره یا روغن جامد........................................ یک دوم پیمانه(۱۰۰گرم)
پودر قند..................................................... یک چهارم پیمانه(۴۰ گرم)
زرده ی تخم مرغ ......................................... ۱ عدد
وانیل ......................................................... یک چهارمقاشق چایخوری
آرد ........................................................... ۱ پیمانه(۱۴۰ گرم)
پودر هل ................................................... یک دوم قاشق چایخوری
سفیده ی تخم مرغ .....................................۱ عدد
گردو، پسته یا بادام خرد كرده .....................یک دوم پیمانه
پودر قند و هل برای تزئین ..........................به مقدار لا زم
مارمالا د یا ژله ی رنگی برای تزئین ........... به مقدار لا زم
روش تهیه :
كره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و لطیف شود. سپس زرده ی تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و دوباره بزنید. حالا آرد و هل را اضافه كنید و كمی ورز دهید. اگر خمیر به دست چسبید، مقداری آرد اضافه كنید. از خمیر، گلوله های كوچكی به انداز ه ی گردو بردارید و داخل سفیده ی تخم مرغ ــ كه با چنگال كمی زده اید ــ بیندازید. سپس در گردو یا پسته یا بادام بغلتانید. اكنون وسط شیرینی ها را كمی گود كنید و در سینی بچینید. سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن، روی شیرینی ها را مخلوط پودر قند و هل بپاشید و قسمت گود شده را با مارمالا د یا ژله ی رنگی غلیظ پر كنید.