Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:36

9
اسفند
شارلوت سیب

شارلوت سیب

طرز تهیه شارلوت سیب

شارلوت سیب

 

 

مواد لازم برای حدود 12 نفر :

 

نان رولت به اندازه ی ۳۰ف۴۰ سانتیمتر........ ۱ عدد

مارمالا د سیب ........................................۱۵۰ گرم

سیب خشک .........................................۱۵۰ گرم

آب پرتقال.............................................. یک سوم پیمانه (۷۵ میلی لیتر)

كره ....................................................۵۰ گرم

شكر قهوه ای .....................................۱۲۰ گرم

آب سیب ............................................۶۰ میلی لیتر

كشمش طلا ئی................................ ۱۰۰ گرم

دارچین............................................ یک دوم قاشق چایخوری

آب لیموترش.................................... ۲ قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای ................................۲۵۰ گرم

خامه ی فرم گرفته.........................۲۰۰ گرم

محلول آگار آگار.............................به میزان لا زم

رنگ قرمز.................................. به میزان لا زم

 

روش تهیه :

 

قالب بالتین (۲ عدد قالب نیمكره) را با نایلون محافظ بپوشانید. روی نان رولت،  مارمالا د بمالید. بعد آن را لوله و سپس حلقه حلقه نمائید و تمام حلقه ها را در قالب ها قرار دهید، به صورتی كه كف و دیواره ی قالب ها پر شود. بعد قالب ها را در فریزر بگذارید تا بقیه ی مواد حاضر شود. حالا  سیب ها را به مدت ۱ ساعت در آب پرتقال بخیسانید. كره و شكر قهوه ای را با هم روی حرارت قرار دهید تا كره ذوب شود. اكنون سیب های خرد كرده و آب سیب را به آن بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملا یم نگه دارید. سپس كشمش، دارچین و آبلیمو را اضافه كنید و بعد از ۳۰ ثانیه، آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا كاملا  خنک شود. آنگاه پنیر خامه ای را با چنگال بزنید تا نرم و لطیف شود و بعد به مواد خنک شده بیفزائید. سپس خامه ی فرم گرفته را هم به آن افزوده و تمام مواد را در قالب بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۰ ساعت در فریزر قرار دهید. اكنون آن را درآورید، محافظ را جدا سازید و دو نیمكره را روی هم بگذارید. سپس در قسمت مركز بالا ی شارلوت، با خمیر، یک شاخه ی سیب و یک برگ تزئین كرده بگذارید و روی آن را با آگارآگار – كه با رنگ قرمز رنگ كرده اید – پوشش دهید تا نمادی از سیب باشد. اكنون شارلوت آماده است، نوش جان كنید.

یادآوری۱: روش تهیه ی آگارآگار، در شماره ی ۱۷ مجله به چاپ رسیده است; با این تفاوت كه به جای رنگ زرد،  از رنگ قرمز استفاده نمائید و سپس آن را با قلم مو روی شارلوت بمالید.

یادآوری ۲: خمیر ذكر شده برای ساخت شاخه و برگ سیب، خمیر مارسیپان می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شارلوت سیب تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز