شارلوت سیب
مواد لازم برای حدود 12 نفر :
نان رولت به اندازه ی ۳۰ف۴۰ سانتیمتر........ ۱ عدد
مارمالا د سیب ........................................۱۵۰ گرم
سیب خشک .........................................۱۵۰ گرم
آب پرتقال.............................................. یک سوم پیمانه (۷۵ میلی لیتر)
كره ....................................................۵۰ گرم
شكر قهوه ای .....................................۱۲۰ گرم
آب سیب ............................................۶۰ میلی لیتر
كشمش طلا ئی................................ ۱۰۰ گرم
دارچین............................................ یک دوم قاشق چایخوری
آب لیموترش.................................... ۲ قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای ................................۲۵۰ گرم
خامه ی فرم گرفته.........................۲۰۰ گرم
محلول آگار آگار.............................به میزان لا زم
رنگ قرمز.................................. به میزان لا زم
روش تهیه :
قالب بالتین (۲ عدد قالب نیمكره) را با نایلون محافظ بپوشانید. روی نان رولت، مارمالا د بمالید. بعد آن را لوله و سپس حلقه حلقه نمائید و تمام حلقه ها را در قالب ها قرار دهید، به صورتی كه كف و دیواره ی قالب ها پر شود. بعد قالب ها را در فریزر بگذارید تا بقیه ی مواد حاضر شود. حالا سیب ها را به مدت ۱ ساعت در آب پرتقال بخیسانید. كره و شكر قهوه ای را با هم روی حرارت قرار دهید تا كره ذوب شود. اكنون سیب های خرد كرده و آب سیب را به آن بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملا یم نگه دارید. سپس كشمش، دارچین و آبلیمو را اضافه كنید و بعد از ۳۰ ثانیه، آن را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا كاملا خنک شود. آنگاه پنیر خامه ای را با چنگال بزنید تا نرم و لطیف شود و بعد به مواد خنک شده بیفزائید. سپس خامه ی فرم گرفته را هم به آن افزوده و تمام مواد را در قالب بریزید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱۰ ساعت در فریزر قرار دهید. اكنون آن را درآورید، محافظ را جدا سازید و دو نیمكره را روی هم بگذارید. سپس در قسمت مركز بالا ی شارلوت، با خمیر، یک شاخه ی سیب و یک برگ تزئین كرده بگذارید و روی آن را با آگارآگار – كه با رنگ قرمز رنگ كرده اید – پوشش دهید تا نمادی از سیب باشد. اكنون شارلوت آماده است، نوش جان كنید.
یادآوری۱: روش تهیه ی آگارآگار، در شماره ی ۱۷ مجله به چاپ رسیده است; با این تفاوت كه به جای رنگ زرد، از رنگ قرمز استفاده نمائید و سپس آن را با قلم مو روی شارلوت بمالید.
یادآوری ۲: خمیر ذكر شده برای ساخت شاخه و برگ سیب، خمیر مارسیپان میباشد.