Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:43

9
اسفند
مافین جادوئی

مافین جادوئی

طرز تهیه مافین جادوئی

مافین جادوئی

 

 

مواد لازم برای 7 عدد مافین:

 

شكلا ت سیاه ذوبكرده ........................................ ۲۲۵ گرم

كره ی ذوبكرده .................................................. ۲۰۰ گرم

تخم مرغ درسته.................................................... ۵ عدد

زرده ی تخم مرغ................................................... ۴ عدد

شكر.............................................................. ۱۱۵ گرم

آرد................................................................. ۷۵ گرم

پودر كاكائو .....................................................۵۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا تمام مواد را به دمای محیط برسانید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید. لیوان های آ‌لومینیومی یا كاسه های سرامیک نسوز را، ابتدا با كره چرب كنید و آ‌رد بپاشید. اضافه ی آ‌رد را از كاسه یا لیوان خارج نمائید و آ‌نها را در سینی قرار دهید. شكلا ت سیاه و كره را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بخار آ‌ب جوش قرار دهید تا كره و شكلا ت مخلوط شوند. سپس ۵ عدد تخم مرغ  را همراه ۴ عدد زرده ی تخم مرغ در كاسه ای بریزید و با همزن برقی كمی بزنید. بعد شكر را بیفزائید و ۱۰ تا ۱۲ دقیقه با همزن برقی بزنید تا كاملا  سفید و غلیظ شود. آ‌نگاه مایه ی تخم مرغی را در دو مرحله به مخلوط شكلا ت و كره افزوده و به كمک لیسک مخلوط كنید. حالا  آ‌رد را با پودر كاكائوی الک شده مخلوط كنید و به مایه بیفزائید و با لیسک هم بزنید تا مواد كاملا  مخلوط شوند. بعد مایه را در قالب های آ‌ماده شده بریزید تا جائی كه یک بند انگشت از سر قالب خالی باشد. حالا  به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از بیرون آ‌وردن از فر، سطح كیک كمی شل است و كاملا  رویه نبسته است. بعد از اندكی خنک شدن، با چاقو دور آ‌ن را آ‌زاد كنید و در ظرف موردنظر برگردانید. حالا  اگر دوست دارید، می توانید روی آ‌ن پودر كاكائو بپاشید.

یادآ‌وری ۱: اگر این كیک بیش تر از زمان یاد شده در فر بماند، سفت می شود و دیگر شكلا ت درون كیک مایع و روان نخواهد بود.

یادآ‌وری ۲: خوردن این مافین همراه با بستنی، بسیار دلپذیر است. هنگامی كه مافین را برش می دهید، شكلا ت مایع داغی از آ‌ن روان می شود. از این رو، این مافین را مافین جادوئی می نامند.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مافین جادوئی تعداد بازديد: 490 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز