تخم مرغ های شکلاتی
موادلازم برای 50 عدد:
كره ی نرم شده.............................۱۲۵ گرم
شكر قهوه ای...............................۱۶۵ گرم
تخم مرغ........................................۱ عدد
آرد............................................۲۶۰ گرم
بیكینگ پودر................................یک چهارم قاشق چای خوری
پودر كاكائو ................................۲۵ گرم
مواد لا زم برای رویه ی شكلا تی:
خامه ...................................۱۰۰ گرم
شكلا ت...............................۱۰۰ گرم
عسل ...................................۱ قاشق سوپ خوری
مواد لا زم برای كرم رویال:
سفیده ی تخم مرغ ....................۱ عدد
پودر شكر (الک شده ) ...............۱۰۰ گرم
رنگ های مجاز خوراكی..............به میزان لا زم
روش تهیه :
كره، شكر و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و پودر كاكائو را به آن بیفزائید و به شكل خمیر درآورید. خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده ورز دهید و بین دو كاغذ روغنی به قطر ۵ میلیمتر باز كنید. آنگاه با كاترهای بیضی شكل كوچک و بزرگ به اندازه های تقریبی ۵/۵ و ۷ سانتیمتر برش دهید. و روی سینی چرب شده بگذارید. بعد در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. پس از خنک شدن، بیسكوئیت ها را روی پنجره ی سیمی بچینید و رویه ی شكلا تی را روی آنها بریزید و صبر كنید تا رویه كاملا ببندد. سپس آن را با كرم رویال (مطابق شكل) تزئین كنید.
روش تهیه ی رویه ی شكلا تی: همه ی مواد را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم هم بزنید تا صاف و یكدست شود.
روش تهیه ی كرم رویال: سفیده ی تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملا فرم بگیرد. سپس پودر شكر را بتدریج به آن بیفزائید تا صاف و یكدست شود. بعد داخل قیف كاغذی بریزید.
یادآوری: می توانید رویه شكلا تی سرد شده را با پالت روی بیسكوئیت بمالید.