Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 10:00

6
اسفند
ترین کارامل با گردو

ترین کارامل با گردو

طرز تهیه ترین کارامل با گردو

ترین کارامل با گردو

 

 

مواد لازم :

 

كیک كره ای به شكل نیم كره به قطر ۲۰ سانتی متر ....................۱ عدد

شكر ...............................................................................۱۸۰ گرم

آب .................................................................................۱۱۵ میلی لیتر

خامه ی ساده .................................................................۱۵۰ گرم

گردوی خرد شده و بو داده.................................................۱۲۰ گرم

شكلا ت شیری ذوب شده ...............................................۱۰۰ گرم

خامه ی فرم گرفته.........................................................۲۲۵ گرم

خامه ی فرم گرفته........................................................۱۵۰ گرم

 

محلول نسكافه:

نسكافه  .......................................................۳ قاشق چای خوری

آب جوش ......................................................یک چهارم پیمانه

 

كرم شكلا ت:

شكلا ت سیاه......................................................۱۵۰ گرم

خامه ی ساده......................................................۱۵۰ گرم

شكلا ت سفید ذوب شده  ....................................۱۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

داخل كیک را خالی كنید به طوری كه از كف و دیواره ی كیک به قطر ۱ سانتیمتر باقی بماند. شكر و آ‌ب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آ‌ن را بجوشانید تا شكر كارامل شود. حالا  ظرف را از روی اجاق بردارید و خامه ی ساده را به آ‌ن اضافه كنید و دوباره روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود. سپس گردو را بیفزائید و از روی اجاق بردارید تا خنک شود. آ‌نگاه شكلا ت ذوب و خنک شده و خامه ی فرم گرفته (۲۲۵ گرم) را به مواد اضافه كنید. داخل قالب كیک را با نایلون محافظ بپوشانید و كیک را داخل آ‌ن قرار دهید. كیک را با نسكافه ی حل شده در آ‌ب جوش مرطوب و نیمی از مواد را داخل كیک بریزید و خامه ی فرم گرفته (۱۵۰ گرم) را روی آ‌ن صاف كنید و بقیه ی مواد را روی خامه بریزید و صاف كنید و برشی از كیک روی آ‌ن بگذارید. بعد به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از آ‌ن، دسر را در ظرف زیبائی برگردانید و نایلون محافظ را از آ‌ن جدا كنید و كرم شكلا ت را روی كیک بمالید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

روش تهیه ی كرم شكلا ت:

شكلا ت سیاه را به روش بن ماری ذوب كنید و خامه را به آ‌ن بیفزائید. بعد هم بزنید تا صاف و یكدست شود. در نهایت شكلات سفید را ذوب كنید و روی آن بریزید و پس از خنک شدن مصرف كنید.

یادآ‌وری! كرم شكلا ت را پس از خنک شدن بپوشانید و در یخچال بگذارید تا فرم خود را حفظ كند.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترین کارامل با گردو تعداد بازديد: 505 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز