ترین کارامل با گردو
مواد لازم :
كیک كره ای به شكل نیم كره به قطر ۲۰ سانتی متر ....................۱ عدد
شكر ...............................................................................۱۸۰ گرم
آب .................................................................................۱۱۵ میلی لیتر
خامه ی ساده .................................................................۱۵۰ گرم
گردوی خرد شده و بو داده.................................................۱۲۰ گرم
شكلا ت شیری ذوب شده ...............................................۱۰۰ گرم
خامه ی فرم گرفته.........................................................۲۲۵ گرم
خامه ی فرم گرفته........................................................۱۵۰ گرم
محلول نسكافه:
نسكافه .......................................................۳ قاشق چای خوری
آب جوش ......................................................یک چهارم پیمانه
كرم شكلا ت:
شكلا ت سیاه......................................................۱۵۰ گرم
خامه ی ساده......................................................۱۵۰ گرم
شكلا ت سفید ذوب شده ....................................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
داخل كیک را خالی كنید به طوری كه از كف و دیواره ی كیک به قطر ۱ سانتیمتر باقی بماند. شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید تا شكر كارامل شود. حالا ظرف را از روی اجاق بردارید و خامه ی ساده را به آن اضافه كنید و دوباره روی اجاق بگذارید و مرتب هم بزنید تا كرم صاف و یكدست شود. سپس گردو را بیفزائید و از روی اجاق بردارید تا خنک شود. آنگاه شكلا ت ذوب و خنک شده و خامه ی فرم گرفته (۲۲۵ گرم) را به مواد اضافه كنید. داخل قالب كیک را با نایلون محافظ بپوشانید و كیک را داخل آن قرار دهید. كیک را با نسكافه ی حل شده در آب جوش مرطوب و نیمی از مواد را داخل كیک بریزید و خامه ی فرم گرفته (۱۵۰ گرم) را روی آن صاف كنید و بقیه ی مواد را روی خامه بریزید و صاف كنید و برشی از كیک روی آن بگذارید. بعد به مدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. پس از آن، دسر را در ظرف زیبائی برگردانید و نایلون محافظ را از آن جدا كنید و كرم شكلا ت را روی كیک بمالید و دوباره به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
روش تهیه ی كرم شكلا ت:
شكلا ت سیاه را به روش بن ماری ذوب كنید و خامه را به آن بیفزائید. بعد هم بزنید تا صاف و یكدست شود. در نهایت شكلات سفید را ذوب كنید و روی آن بریزید و پس از خنک شدن مصرف كنید.
یادآوری! كرم شكلا ت را پس از خنک شدن بپوشانید و در یخچال بگذارید تا فرم خود را حفظ كند.