بیسکوییت های شیشه ای کریسمس
موادلازم برای حدود 40 عدد:
كره ..................................۱۵۰ گرم
پودر شكر ...........................۶۰ گرم
تخم مرغ .............................۱ عدد
وانیل ................................یک چهارم قاشق چای خوری
آرد ذرت.............................۳۰ گرم
آرد ...............................۲۸۰ گرم
مواد لازم كارامل:
شكر ...........................سه چهارم پیمانه
آب ...........................یک چهارم پیمانه
روش تهیه :
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. تخم مرغ و وانیل را بیفزائید. سپس مخلوط آرد ذرت را كه الک شده است. به مایه اضافه كنید. خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده ورز دهید تا نرم شود. آنگاه خمیر را بین دو تكه كاغذ روغنی به قطر ۳ میلیمتر باز كنید و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس با كاترهای مورد نظر قالب بزنید و در صورت تمایل با كاترهای كوچک داخل آنها را خالی كنید و روی سینی فر بگذارید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه و یا تا زمانی كه زیر شیرینی ها كمی طلا ئی شود، بپزید و پس از خنک شدن، با كارامل كه چند قطره رنگ به آن افزوده اید داخل بیسكوئیت ها را پر كنید.
یادآوری! بیسكوئیت ها را روی كاغذ آلومینیوم چرب شده بگذارید، بعد كارامل را داخل آن بریزید.
روش تهیه ی كارامل:
شكر و آب را داخل ظرفی مناسب كه دیواره ی آن را با آب لیمو آغشته كرده اید بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید تا شكرش حل شود. سپس آن را بجوشانید تا شكر كارامل شود و به رنگ طلا ئی درآید. در صورت تمایل چند قطره رنگ هم به آن بیفزائید.