Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:07

6
اسفند
مکعب های فندقی

مکعب های فندقی

طرز تهیه مکعب های فندقی

مکعب های فندقی

 

 

مواد لازم برای 25-30 عدد:

 

شكلا ت سیاه...........................۵۰۰ گرم

كره  .........................................۷۵ گرم

شیرعسلی ............................۴۰۰ گرم (یک قوطی)

وانیل.......................................یک چهارم قاشق چای خوری

فندق بو داده ...........................یک و یک دوم پیمانه

 

روش تهیه :

 

قالب مربع ۲۰ سانتی متری را با فویل بپوشانید و روی فویل را با روغن مایع چرب كنید. شكلا ت را ریز خرد كنید و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید. بعد كره و شیر عسلی را بیفزائید و هم بزنید تا شكلا ت و كره ذوب شوند و مایه كاملا  یكدست شود. سپس آ‌ن را از روی حرارت بردارید و وانیل و ۱ پیمانه فندق را به آ‌ن اضافه و خوب مخلوط كنید. بعد داخل قالب آ‌ماده بریزید و روی آ‌ن را كمی صاف كنید. آ‌نگاه یک دوم پیمانه فندق را روی آ‌ن بپاشید و با دست كمی بفشارید تا به شكلا ت بچسبد. حالا  داخل یخچال قرار دهید تا كاملا  خنک و سفت شود. بعد آ‌ن را برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید.

یادآ‌وری!

برای بو دادن فندق، آ‌ن را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملا یم در فر قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مکعب های فندقی تعداد بازديد: 592 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز