مکعب های فندقی
مواد لازم برای 25-30 عدد:
شكلا ت سیاه...........................۵۰۰ گرم
كره .........................................۷۵ گرم
شیرعسلی ............................۴۰۰ گرم (یک قوطی)
وانیل.......................................یک چهارم قاشق چای خوری
فندق بو داده ...........................یک و یک دوم پیمانه
روش تهیه :
قالب مربع ۲۰ سانتی متری را با فویل بپوشانید و روی فویل را با روغن مایع چرب كنید. شكلا ت را ریز خرد كنید و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید. بعد كره و شیر عسلی را بیفزائید و هم بزنید تا شكلا ت و كره ذوب شوند و مایه كاملا یكدست شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و وانیل و ۱ پیمانه فندق را به آن اضافه و خوب مخلوط كنید. بعد داخل قالب آماده بریزید و روی آن را كمی صاف كنید. آنگاه یک دوم پیمانه فندق را روی آن بپاشید و با دست كمی بفشارید تا به شكلا ت بچسبد. حالا داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنک و سفت شود. بعد آن را برش دهید و در ظرف مورد نظر بچینید.
یادآوری!
برای بو دادن فندق، آن را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملا یم در فر قرار دهید.