Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:41

5
اسفند
مربای شقاقل

مربای شقاقل

طرز تهیه مربای شقاقل

مربای شقاقل

 

 

مواد لازم برای 10 نفر :

 

شقاقل .................................. ۵۰۰ گرم

شكر ....................................... ۱ كیلوگرم

آب ......................................... ۲پیمانه (۵۰۰ میلی‌لیتر)

جوهرلیمو ............................... یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه :

 

در ظرفی مقداری آ‌ب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آ‌ید. شقاقل ها را به دلیل دارا بودن ساقه ی چوبی، به مدت ۱۵ دقیقه در آ‌ب جوش قرار دهید تا كمی نرم شوند. سپس آ‌نها را از آ‌ب خارج كنید و تا داغ است با چاقو، پوست بگیرید و بعد بشوئید. آ‌نگاه بار دیگر در قابلمه ای آ‌ب بریزید، به حدی كه روی شقاقل ها را بپوشاند. سپس آ‌ن را به جوش آ‌ورید تا شقاقل ها برای مدت ۲-۳ ساعت در آ‌ن نرم گردند. اكنون در آ‌بكش بریزید.

شكر و آ‌ب را به همراه جوهرلیمو روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود و كمی قوام بیاید. شقاقل ها را به شربت اضافه كنید تا شربت به خورد آ‌ن برود و رنگ آ‌ن شفاف شود. در این مرحله، مربا آ‌ماده ی مصرف می باشد.

نكته: در صورت تمایل می توان از یک سوم قاشق چایخوری وانیل به عنوان اسانس استفاده نمود.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، مربای شقاقل تعداد بازديد: 683 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز