ژله خانگی
مواد لازم برای 6 نفر :
ژله ی پرتقال :
آب پرتقال ............................................ ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه)
پودر ژلا تین ............................................ ۶ قاشق چایخوری
شكر ....................................................۱۵۰ گرم
ژله ی انار :
آب انار ............................................ ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه)
پودر ژلا تین ........................................ ۶ قاشق چایخوری
شكر ............................................. ۱۸۰ گرم
ژله ی سیب :
آب سیب ............................................. ۷۵۰ میلی لیتر (۳ پیمانه)
پودر ژلا تین ............................................ ۶ قاشق چایخوری
شكر .................................................. ۱۵۰ گرم
رنگ سبز خوراكی ...................................۲-۳ قطره
طرز تهیه :
یک دوم پیمانه از آب میوه را در ظرفی بریزید. پودر ژلا تین را روی آن بپاشید و صبر كنید تا حالت اسفنجی بگیرد. سپس روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید (به طریق بنماری) تا ژلا تین حل شود. بقیه ی آب میوه را با شكر مخلوط كنید. ژلا تین حل شده را افزوده و خوب مخلوط كنید و در ۶ قالب با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر بریزید و ۳-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله كاملا ببندد.
یادآوری ۱: در مورد تهیه ی ژله ی سیب، زمانی كه ژلا تین حل شده، آبمیوه و شكر را با هم مخلوط كردید، ۲-۳ قطره رنگ سبز نیز به آن بیفزائید تا علا وه بر طعم طبیعی ژله، رنگ دلخواه هم به دست آید.
یادآوری ۲: با انواع میوه ها می توان ژله ی میوه ای درست كرد. اما بعضی میوه ها به دلیل داشتن آنزیم در ساختار خود، برای تهیه ی ژله مناسب نیستند (مانند انجیر، كیوی و آناناس). زیرا آنزیم موجود در این میوه ها، مانع بسته شدن ژلا تین می شود.
یادآوری ۳: اگرچه با پوره ی میوه ها هم می توان ژله درست كرد، اما آب میوه شفاف تر و درخشان تر است.