شیرینی کرمدار شکلاتی
مواد لازم برای 28 عدد:
كره ی خرد كرده ............................... ۱۲۵ گرم
پودر شكر ........................................... ۲ قاشق سوپخوری
آرد ................................................ ۱۱۰ گرم
آرد ذرت ........................................... ۲ قاشق سوپخوری
پودر كاكائو ....................................... ۲ قاشق سوپخوری
شكلا ت صبحانه ............................... ۸۵ گرم
روش تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید. سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید و كنار بگذارید.
با همزن برقی، كره و پودر شكر را بزنید تا سفید و سبک شود. سپس مواد خشک را – كه شامل: آرد، آرد ذرت و پودر كاكائو می باشد – مخلوط كنید و مخلوط كره و پودر شكر را به آن بیفزائید تا خمیر شود (این خمیر چسبندگی دارد). آنگاه مایه را در قیف كیسه ای با ماسوره ی كنگره دار ریخته و با فاصله ی ۳ سانتیمتر از یكدیگر روی سینی بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی بپزد، در فر قرار دهید. بعد آنها را روی پنجرهی سیمی خنک كنید و بین هر دو عدد بیسكویت را مقداری شكلا ت صبحانه بگذارید.