کرم باواروا
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر :
زرده ی تخم مرغ ............................................ ۷ عدد
شكر ........................................................ ۲۰۰ گرم
وانیل ......................................................... یک چهارم قاشق چایخوری
شیر ......................................................... ۵۰۰ میلی لیتر (۲ پیمانه)
پودر ژلا تین ................................................. ۴ قاشق چایخوری
آب ............................................................ ۴ قاشق سوپخوری
خامه ی ساده ......................................... ۳۰۰ گرم
پودر كاكائو ................................................. ۲ قاشق سوپخوری
پودر نسكافه ............................................. ۳ قاشق چایخوری
روش تهیه :
زرده های تخم مرغ را همراه با شكر و وانیل، با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. شیر را داخل ظرفی مناسب بریزید و بجوشانید و بتدریج به زرده های زده شده بیفزائید و صبر كنید تا كمی خنک شود. سپس ژلا تین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش بگذارید تا ژلا تین حل شود (به طریق بنماری). بعد آن را به مایه اضافه كنید. پس از سرد شدن كامل، خامه را با مایه تركیب و به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و آن را در سه ظرف جداگانه بریزید. آنگاه به یک قسمت پودر كاكائو و به قسمت دیگر پودر نسكافه اضافه نمائید و قسمت سوم را ساده نگه دارید. آنگاه قالب مخصوص دسر را كمی با روغن مایع چربكنید و مایه را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. سپسآن را در ظرف مورد نظر برگردانید و میل كنید.
یادآوری: برای برگرداندن دسرهای ژلا تینی، ظرفی را از آب گرم پر كنید و كف قالب را چند ثانیه در آن نگه دارید. سپس به آرامی در ظرف مورد نظر برگردانید.