مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
آب جوش ......................................... ۱۵۰ میلی لیتر(دو سوم پیمانه)
پودر كاكائو ........................................ ۵۰ گرم
تخم مرغ ........................................... ۶ عدد
شكر ...............................................۳۵۰ گرم
وانیل .............................................. یک هشتم قاشق چایخوری
شكلا ت ذوبكرده ............................. ۱۰۰ گرم
آرد ............................................... ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه)
بیكینگ پودر ...................................... ۲ قاشق چایخوری
نمک ............................................... یک چهارم قاشق چایخوری
خامه ی فرم گرفته ............................ ۵۰۰ گرم
انبه ی تازه یا كمپوت انبه .................... ۷۰۰ گرم
شكلا ت چیپسی ...............................۱۰۰ گرم
مواد لازم برای رویه ی کیک:
آب............................................ ۶۲۵ میلی لیتر
شكر ......................................... ۳۷۵ گرم
آگارآگار ....................................... ۱۲ گرم
جوهرلیمو ..................................... یک چهارم قاشق چایخوری
اسانس دلخواه .............................. یک چهارم قاشق چایخوری
رنگ زرد ...................................... به میزان لا زم
روش تهیه :
آب جوش و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید. تخم مرغ ها، شكر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سفید و غلیظ شود. سپس پودر كاكائوی حل شده در آب جوش و شكلا ت ذوبكرده را به آن بیفزائید. حالا مواد خشک را با هم مخلوط نموده، در چند مرحله به مواد اضافه كنید و همانطور با همزن برقی به زدن ادامه دهید. قالبی نیم كُره شكل به قطر ۱۵ سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید و مواد را درون آن بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت، كیک را روی توری خنک نمائید. بعد آن را از وسط به دو نیم تقسیم كنید. روی قسمت اول خامه بمالید و انبه خرد كرده و شكلا ت چیپسی بریزید. سپس قسمت دوم را روی آن قرار دهید و با بقیه ی خامه روی تمام كیک را پوشش دهید ورویهی كیک را روی آن بریزید .
یادآوری: در صورت استفاده از كمپوت انبه، می توان به جای آب جوش از آب كمپوت انبه استفاده نمود.
روش تهیه :
آب، شكر و آگارآگار را با هم مخلوط كنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس جوهرلیمو را به آن اضافه نمائید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت ملا یم قرار دهید. آنگاه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. بعد از خنک شدن آن را از تنظیف رد كنید تا صاف و یكنواخت شود. در این حالت اسانس و رنگ را به آن اضافه نمائید و بگذارید كاملا خنک و كمی غلیظ شود. سپس آن را روی كیک بریزید.