رولت موز
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر :
تخم مرغ كامل................................۱۰ عدد
وانیل ............................................یکچهارم قاشق چایخوری
شكر ..........................................۱۲۵ گرم
آرد .............................................۱۵۰ گرم
بیكینگ پودر.....................................۱ قاشق چایخوری
خامهی فرم گرفته ........................۵۰۰ گرم
موز ..........................................۲ تا ۳ عدد
روش تهیه :
سفیده و زرده ی تخم مرغ را از هم جدا كنید. زرده را با وانیل مخلوط نمائید و با دور متوسط همزن بزنید تا سفید و كشدار شود. سفیده را نیز با شكر مخلوط كنید و با همزن بزنید تا پف كند. سپس سفیده و زرده را با هم مخلوط نموده، آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید. آنگاه در سینی فر به ابعاد ۴۰ف۶۰ سانتیمتر، كاغذ روغنی طرح دار بیندازید و مواد را روی آن بریزید. سینی را در فر گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. سپس در حالی كه رولت گرم است، كاغذ را از آن جدا كنید تا طرح كاغذ روی آن بماند. در آخر، میان رولت را با خامه و موز پر نمائید و رولت را بپیچید و در یخچال بگذارید تا كاملا سرد شود.