دسر میوه ی هفت رنگ
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر :
ژله ی آماده ی لیمو ..................................................۱ بسته
ژله ی آماده ی توت فرنگی.........................................۱ بسته
خامه ی فرم گرفته .............................................۳۵۰ گرم
پرتقال فیله شده ..................................................۱ پیمانه
مغز بادام پوست گرفته...........................................۱ پیمانه
مغز گردوی پوست گرفته .......................................۱ پیمانه
شكلا ت چیپسی ................................................۱ پیمانه
سیب خرد كرده ..................................................۱ پیمانه
نارنگی فیله شده...............................................۱ پیمانه
موز حلقه شده ................................................۱ پیمانه
كمپوت آناناس بدون آب .....................................۱ پیمانه
روش تهیه :
ژله های آماده را به شكل مكعب های كوچک برش بزنید و كنار بگذارید. حال ظرف بلوری زیبائی انتخاب كنید و مقداری از ژله های آماده را از هر دو رنگ، در كف ظرف بریزید و روی آن خامه ی فرم گرفته بریزید. حال فیله های پرتقال را روی خامه ها بچینید و كمی از مغز بادام، گردو و شكلا ت چیپسی روی آن بپاشید و دوباره روی كار را با خامه بپوشانید. در ردیف سوم، سیب ها را بچینید و مغزها را هم روی آنها بریزید و دوباره با خامه پوشش دهید. در این ردیف از ژله ها استفاده كنید و یک لا یه روی كار، ژله ی رنگی بریزید. حالا روی آن خامه و در ردیف بعد نارنگی ها را بریزید و به طریق بالا رفتار كنید. در ردیف بعدی موزها را بریزید و روی آن، مغز و شكلا ت چیپسی و خامه بدهید. در ردیف بعد آناناس و روی آن، خامه را بریزید و در آخر، روی كار را با ژله ی رنگی و تمامی میوه ها و مغزها پر كنید.
یادآوری۱: این دسر را، می توان در ظرف های یكنفره هم میل كرد.
یادآوری۲: جهت تهیهی ژله، پودر ژله را داخل كاسهای بریزید و یک پیمانه آب جوش به آن اضافه كنید و خوب هم بزنید تا ژله كاملاً حل شود. سپس داخل سینی چربكرده بریزید و در یخچال بگذارید تا كاملاً سفت شود. آنگاه به ابعاد مورد نظر برش دهید.