بیسکویت شکلات و کارامل
مواد لازم برای 30 عدد:
آرد سفید.................................................۱۸۵ گرم
پودر كاكائو...................................................۱ قاشق سوپخوری
كره ی خرد كرده......................................۱۸۰ گرم
شكر قهوه ای........................................۱۰۰ گرم
زرده ی تخم مرغ ......................................۱ عدد
شكلا ت سفید رندیده (رنده شده)................۲ قاشق سوپخوری
شكلا ت چیپسی برای روی كارامل ..........۲۰۰ گرم + ۳۰ عدد اضافی
مواد لا زم برای كارامل (میانی):
تافی خرد كرده .......................................۲۰۰ گرم
كره..........................................................۱ قاشق سوپخوری
خامه .....................................................۱ قاشق سوپخوری
شكلات سیاه .....................................۲۰۰ گرم
روش تهیه :
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا شماره ی ۴ اجاق روشن كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد و پودر كاكائو را در كاسه ای الک كنید و كره و شكر را بیفزائید و با نوک انگشت، آن را به شكل خرده نان درآورید یعنی كره را به خورد آرد بدهید. بعد زرده ی تخم مرغ و شكلا ت رندیده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیری نرم به دست آید. خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با قالبی به قطر ۵ سانتیمتر برش دهید. سپس روی سینی بچینید و در فر گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد روی پنجره سیمی منتقل كنید تا كاملا خنک شوند.
روش تهیه ی كارامل (مواد میانی):
تافی خرد كرده، كره و خامه را در یک ظرف كوچک بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید. تافی كه ذوب شد، بگذارید سرد شود. حالا ۲۰۰ گرم شكلا ت را ذوب كنید و پس از خنک شدن با كاردک روی شیرینی را بپوشانید. بعد مواد میانی را با قاشق چایخوری روی شكلا ت بریزید و در مركز آن یک شكلا ت ریز بگذارید.