Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:31

5
اسفند
بیسکویت شکلات و کارامل

بیسکویت شکلات و کارامل

طرز تهیه بیسکویت شکلات و کارامل

بیسکویت شکلات و کارامل

 

 

مواد لازم برای 30 عدد:

 

آرد سفید.................................................۱۸۵ گرم

پودر كاكائو...................................................۱ قاشق سوپخوری

كره ی خرد كرده......................................۱۸۰ گرم

شكر قهوه ای........................................۱۰۰ گرم

زرده ی تخم مرغ  ......................................۱ عدد

شكلا ت سفید رندیده (رنده شده)................۲ قاشق سوپخوری

شكلا ت چیپسی برای روی كارامل ..........۲۰۰ گرم + ۳۰ عدد اضافی

 

مواد لا زم برای كارامل (میانی):

تافی خرد كرده .......................................۲۰۰ گرم

كره..........................................................۱ قاشق سوپخوری

خامه  .....................................................۱ قاشق سوپخوری

شكلات سیاه .....................................۲۰۰ گرم

 

روش تهیه :

 

ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت یا شماره ی ۴ اجاق روشن كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. آ‌رد و پودر كاكائو را در كاسه ای الک كنید و كره و شكر را بیفزائید و با نوک انگشت، آ‌ن را به شكل خرده نان درآ‌ورید یعنی كره را به خورد آ‌رد بدهید. بعد زرده ی تخم مرغ و شكلا ت رندیده را اضافه و مخلوط كنید تا خمیری نرم به دست آ‌ید. خمیر را روی سطح آ‌ردپاشی شده، با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و با قالبی به قطر ۵ سانتیمتر برش دهید. سپس روی سینی بچینید و در فر گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد روی پنجره سیمی منتقل كنید تا كاملا  خنک شوند.

روش تهیه ی كارامل (مواد میانی):

تافی خرد كرده، كره و خامه را در یک ظرف كوچک بریزید و روی حرارت ملا یم قرار دهید. تافی كه ذوب شد، بگذارید سرد شود. حالا  ۲۰۰ گرم شكلا ت را ذوب كنید و پس از خنک شدن با كاردک روی شیرینی را بپوشانید. بعد مواد میانی را با قاشق چایخوری روی شكلا ت بریزید و در مركز آ‌ن یک شكلا ت ریز بگذارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بیسکویت شکلات و کارامل تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز