کیک شکلاتی با رویه ی نارگیل
مواد لازم برای خمیر کیک برای 10 نفر :
كره ............................................۱۷۵ گرم
شكر .........................................۱۷۵ گرم
تخم مرغ ........................................۳ عدد
آرد..............................................۱۵۰ گرم
بیكینگ پودر.....................................۱ قاشق چایخوری
پودر كاكائو .....................................۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل....................................۲۵ گرم
مواد لا زم برای رویهی كیک:
پودر قند..........................................۱۲۵ گرم
شكلا ت خرد كرده ...........................۵۰ گرم
شیر ................................................۵ قاشق سوپخوری
كره ...............................................۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل ................................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
قالب لوف به ابعاد ۸ف۲۵ سانتیمتر را چرب كنید و با كاغذ بپوشانید. بعد كره و شكر را خوب هم بزنید تا كرم رنگ و سبک شود. سپس تخم مرغ ها را یكی یكی بیفزائید و بعد از اضافه كردن هر تخم مرغ، یک دقیقه هم بزنید. در ظرف دیگری آرد، بیكینگ پودر، پودر كاكائو و پودر نارگیل را با هم مخلوط كنید و به مواد بالا بیفزائید و با لیسک مخلوط سازید. سپس مواد را در قالب آماده بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد، به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پنج دقیقه كیک را از قالب جدا كنید و بگذارید كاملا خنک شود. آنگاه مواد رویه را به تمام سطح كیک بمالید و پودر نارگیل بپاشید.
روش تهیه ی رویه ی كیک:
تمام مواد را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب قرار دهید (به روش بن ماری) تا كاملا صاف و یكدست شوند.
یادآوری: در صورت تمایل، می توانید از سطح كیک یک لا یه بردارید و مطابق شكل، با خامه ی فرم گرفته تزئین كنید.