کوکیزهای شکلاتی
مواد لازم برای حدود 25 عدد:
آرد................................................................۱۵۰ گرم
بیكینگ پودر ...................................................یک چهارم قاشق چایخوری
گردوی خرد كرده ...........................................۱۲۵ گرم
شكلا ت چیپسی ...........................................۹۰ گرم
كره ی خرد كرده.............................................۱۲۵ گرم
شكلا ت خرد كرده...........................................۲۰۰ گرم
عسل رقیق شده...........................................۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
روش تهیه:
آرد، بیكینگ پودر، گردوی خرد كرده و شكلا ت چیپسی را در كاسه ی بزرگی بریزید. كره و شكلا ت را داخل ظرفی روی حرارت ملا یم قرار دهید تا با هم مخلوط شوند. بعد آن را از روی حرارت بردارید و عسل رقیق شده و تخم مرغ ها را بیفزائید و حدود دو دقیقه با همزن دستی مخلوط كنید. سپس این مواد را وسط مواد خشک بریزید و با قاشق فلزی، فقط در حد مخلوط شدن، با هم مخلوط كنید. خمیر را داخل كیسه ی نایلونی، در حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید. فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد گرم كنید و كف سینی را كاغذ روغنی بیندازید. از مواد یک قاشق سوپخوری بردارید و به شكل توپ درست كنید و در سینی بچینید. كوكیزها را درون فر گرم شده، به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.