کیک یزدی
مواد لازم برای حدود 25 عدد:
تخم مرغ...................................................۳ عدد
بیكینگ پودر ............................................یک و یک چهارم قاشق چای خوری
آرد.......................................................۳۰۰ گرم
روغن مایع...............................................۱ پیمانه ی سرخالی
شربت غلیظ ..........................................۲ قاشقسوپخوری
شكر.....................................................یک و یک چهارم پیمانه
نمک میوه .............................................یک چهارم قاشق چایخوری
گلا ب ................................................یک دوم پیمانه
آب خنک ...........................................یک دوم پیمانه
هل .................................................یک دوم قاشق چایخوری
روش تهیه :
در ظرفی مناسب كلیه ی مواد را به كمک مفتول دستی با هم مخلوط كنید و بیش از حد هم نزنید. مخلوط آماده را، ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
مخلوط آماده را در قالب های كیک یزدی كه با كپسول (كاغذ مخصوص كیک یزدی) پوشانده اید، به اندازه ی دوسوم بریزید و همه ی قالب ها را در سینی فر بچینید. بعد در فر از قبل گرم شده ی داغ، در طبقه ی وسط قرار دهید.
دمای فر ابتدا روی ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد باشد. بعد از ۱۰ دقیقه كه رویه ی كیک كاملا پف كرد، درجه ی فر را به ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد برگردانید و بگذارید به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بماند تا طلا ئی شود.
یادآوری! این كیک یزدی صنعتی است و رویه ی آن كاملا گنبدی و ترک خورده می باشد.