Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:39

5
اسفند
میانپر

میانپر

طرز تهیه میانپر

میانپر

 

 

مواد لازم برای 30-40 عدد شیرینی :

 

روغن جامد ...................................................................................................۵۰۰ گرم

تخم مرغ .........................................................................................................۴ عدد زرده + یک عدد تخم مرغ درسته (زرده با سفیده)

پودر قند   ..................................................................................................۲۰۰ گرم

آرد برنج   ....................................................................................................۵/۱ كیلوگرم

زعفران آبكرده   .............................................................................................۱ قاشق سوپخوری

آرد گندم  ...................................................................................................۷۰ گرم

سیاهدانه جهت تزئین  .................................................................................به میزان لا زم

 

مواد لا زم جهت داخل میانپر:

شكر  ....................................................................................................۲۴۰ گرم

مغز گردوی آسیاب شده  ...........................................................................۱ پیمانه (۲۴۰ گرم)

مجموع ادویه ها (میخک، هل، دارچین و جوز هندی)  ......................................۱ قاشق چایخوری

 

روش تهیه :

 

روغن را به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید. بعد زرده ها را دانه دانه بیفزائید و هر تخم مرغ را به مدت ۵ دقیقه بزنید. بعد تخم مرغ كامل را اضافه كنید و حدود ۱۵ دقیقه با همزن برقی بزنید. وقتی مواد كمی تغییر رنگ داد، پودر قند كاملا  صاف و الک شده را بیفزائید و تا حدی بزنید كه پودر قند حل شود. بعد آرد برنج را كم كم اضافه كنید و مابین آن زعفران آبكرده و تا حدی آرد بریزید كه خمیر چسبندگی داشته باشد ولی زیاد به دست نچسبد. آرد گندم را نیز اضافه كنید (چون این شیرینی بسیار ترد است، آرد گندم را جهت جلوگیری از خرد شدن آن به هنگام خوردن می ریزند.) حالا  خمیر را به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت دهید. اگر عجله داشتید، ۲ بار آن را از چرخ گوشت رد كنید. آنگاه به اندازه ی گردو بردارید و در دست گلوله كنید. بعد در وسط هر گلوله حفره ای درست كنید و یک قاشق از مواد میانی داخل آن گودی بریزید و آن را ببندید. حالا  روی گلوله ها را با قاشق یا مهر شكل بدهید و سیاهدانه رویش بپاشید و داخل سینی با فاصله بچینید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، میانپر تعداد بازديد: 544 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز