وافل گردو
مواد لازم برای 4 عدد وافل :
كره ...........................................۱۰۰ گرم
شكر .........................................۱۷۵ گرم
وانیل .........................................یک چهارم قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ.............................۱ عدد
پوست لیموی رنده شده ...............۱ قاشق چایخوری
آرد .........................................۲۵۰ گرم
بیكینگ پودر ..............................۱ قاشق چایخوری
آب ........................................۲۵۰ میلی لیتر (۱ پیمانه)
میپل سیروپ ............................۲ قاشق سوپخوری
گردو ...................................۱۰۰ گرم
روش تهیه :
كره را همراه با ۱۰۰ گرم شكر، وانیل و زرده ی تخم مرغ با همزن برقی بزنید تا به شكل كرم درآید. پوست لیموی رندیده (رنده شده)، آرد الک شده، بیكینگ پودر و آب را داخل مایه ی قبلی بریزید و خوب مخلوط كنید تا خمیر نسبتاً شلی حاصل شود. قالب مخصوص وافل را كمی چرب كنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. مقداری از مایه را در قالب بریزید و درش را ببندید و روی حرارت چندین بار قالب را پشت و رو كنید تا هر دو طرف خمیر بپزد و طلا ئی شود. بقیه ی شكر (۷۵ گرم) را كارامل كنید و میپل سیروپ را همراه با گردو به كارامل بیفزائید و روی وافل بریزید و میل كنید.