لقمه ی سفری
مواد لازم برای 10 تا 12 عدد:
خرمای معمولی..............................۳۰۰ گرم
روغن مایع یا كره.............................۵۰ گرم
نان ................................................۲ عدد لواش یا نصف سنگک
كنجد..............................................۲ قاشق سوپخوری
گردو .............................................۲ قاشق سوپخوری
هل سائیده ...................................۱ قاشق چایخوری
پودر نارگیل....................................۲ قاشق سوپخوری برای تزئین
كنجد ...........................................مقداری برای تزئین
روش تهیه :
ابتدا هسته ی خرما را بگیرید و در روغن بریزید. بعد كمی آن را حرارت دهید تا خرما گرم و نرم شود. سپس نان را بسیار ریز خرد كنید (یا چرخ نمائید) و به خرما بیفزائید. حالا در ظرف را بگذارید تا نرم شود. كنجد، گردو و هل را هم اضافه كنید و خوب چنگ بزنید. وقتی آماده شد، آن را به هر شكلی كه دوست داشتید (بیضی، دایره و یا شكل خرما) درست كنید. اكنون بر روی آنها نارگیل و كنجد بپاشید و در دیس بچینید.