کرم برنج
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر َ:
برنج.............................۱۵۰ گرم
شیر...............................۲ لیتر
ژلا تین ..........................۲ قاشق سوپخوری
آب سرد........................یک چهارم پیمانه
زرده ی تخم مرغ.............۴ عدد
پودر قند ...................۳۰۰ گرم
كره ..........................۵۰ گرم
خامه ی پاستوریزه .....۲۰۰ گرم
كمپوت زردآلو.................۱ قوطی
كمپوت گیلا س ............۱ قوطی
روش تهیه :
برنج را با شیر روی حرارت بگذارید تا برنج كاملا نرم و مایه تقریبا غلیظ شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلا تین را در آب سرد بریزید و به طریق بنماری حل كنید و آن را به مایه ی قبل بیفزائید. حال زرده های تخم مرغ را همراه با پودر قند و با همزن برقی بزنید تا كاملا سفید و غلیظ شود. حالا كره را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. در آخر خامه را هم بیفزائید. سپس این مواد را با مواد قبل مخلوط كنید و در دو قالب چرب شده به گنجایش ۱ لیتر بریزید و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد. بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و پس از تزئین با زردآلو، گیلا س و ژلههای تزئینی میل كنید.