Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:19

5
اسفند
کرم برنج

کرم برنج

طرز تهیه کرم برنج

کرم برنج

 

 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر َ:

 

برنج.............................۱۵۰ گرم

شیر...............................۲ لیتر

ژلا تین ..........................۲ قاشق سوپخوری

آب سرد........................یک چهارم پیمانه

زرده ی تخم مرغ.............۴ عدد

پودر قند ...................۳۰۰ گرم

كره ..........................۵۰ گرم

خامه ی پاستوریزه .....۲۰۰ گرم

كمپوت زردآلو.................۱ قوطی

كمپوت گیلا س ............۱ قوطی

 

روش تهیه :

 

برنج را با شیر روی حرارت بگذارید تا برنج كاملا  نرم و مایه تقریبا غلیظ شود. بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلا تین را در آب سرد بریزید و به طریق بن‌ماری حل كنید و آن را به مایه ی قبل بیفزائید. حال زرده های تخم مرغ را همراه با پودر قند و با همزن برقی بزنید تا كاملا  سفید و غلیظ شود. حالا  كره را اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. در آخر خامه را هم بیفزائید. سپس این مواد را با مواد قبل مخلوط كنید و در دو قالب چرب شده به گنجایش ۱ لیتر بریزید و  به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم ببندد. بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و پس از تزئین با زردآلو،  گیلا س و ژله‌های تزئینی میل كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کرم برنج تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز