تارت شکلات و موز
مواد لازم برای تهیه خمیر (10 نفر):
كره نرم.................................۱۰۰ گرم
شكر ...................................۱۰۰ گرم
تخم مرغ متوسط .......................۲ عدد
وانیل.......................................یک چهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو ...............................۲ قاشق سوپخوری
آرد .......................................۱۰۰ گرم
آرد ذرت ...................................۵۰ گرم
بیكینگ پودر ..............................یک دوم قاشق چایخوری
موز متوسط ..............................۲ عدد
پودر كاكائوی اضافه برای تزئین.......۲ قاشق سوپخوری
مواد لازم میانی:
تخم مرغ ....................................۲ عدد
شكر........................................۵۰ گرم
پودر كاكائو ................................۲ قاشق سوپخوری
وانیل.......................................یک چهارم قاشق چایخوری
خامه .....................................۲۰۰ گرم
آرد ذرت....................................۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه :
كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد تخم مرغ ها را یكی یكی اضافه كنید. سپس وانیل و پودر كاكائو را افزوده، دوباره به مدت ۱ دقیقه هم بزنید. در آخر، آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید. این خمیر نسبتاً شل است. ظرف مخصوص پای را به قطر ۳۰ سانتیمتر كمی چرب كنید و آرد بپاشید. سپس خمیر را در قالب بریزید; به طوری كه دیواره ی قالب را هم بگیرد (تا راحت تر بتوانید با خمیر كار كنید. بعد نوک انگشتان را كمی چرب و با نوک انگشت، خمیر را پهن كنید). قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و موز را حلقه حلقه كنید و روی خمیر تارت بچینید. حالا مواد میانی را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید (۱۵ دقیقه) تا مایه كاملا ببندد. پس از سرد شدن، در صورت تمایل با پودر كاكائو و یا شكلا ت ذوب شده، آن را تزئین كنید.
روش تهیه ی مواد میانی:
در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را به همراه شكر، پودر كاكائو و وانیل با همزن برقی بزنید. سپس خامه و آرد ذرت را اضافه كرده و دوباره هم بزنید تا كاملا یكدست شود.
یادآوری۱: واژهی تارت و پای هر دو به یک معنی است. تارت واژهی فرانسوی و پای واژهی انگلیسی می باشد.
یادآوری۲: این پای، بعد از سرد شدن باید در یخچال نگهداری شود. می توان آن را با خامه یا كرم كاستارد سرو نمود.