Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 21:55

5
اسفند
کیک فنجانی سیب و گردو

کیک فنجانی سیب و گردو

طرز تهیه کیک فنجانی سیب و گردو

کیک فنجانی سیب و گردو

 

 

مواد لازم برای 12 عدد:

 

شكر..................................................... ۱۵۰ گرم

تخم مرغ  .................................................۲ عدد

كره(به دمای محیط رسیده باشد.)............. ۱۲۰ گرم

وانیل.................................................... یک چهارم قاشق چایخوری

آرد...................................................... ۱۵۰ گرم

بیكینگ پودر.......................................... یک دوم قاشق چایخوری

نمک................................................... یک هشتم قاشق چایخوری

شیر................................................... ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

سیب متوسط خرد شده...........................۲ عدد

مغز گردوی خرد شده .............................. ۶۰ گرم

 

روش تهیه :

 

فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم كنید. شكر و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. سپس كره و وانیل را افزوده و كاملا  مخلوط كنید. آرد، بیكینگ پودر و نمک را نیز با هم مخلوط كنید و همراه با شیر به مواد بیفزائید. حالا  سیب های خرد شده و مغز گردو را اضافه كنید و داخل قالب كیک فنجانی – كه با كاغذ پوشانده اید – بریزید، به طوری كه یک سوم از سر قالب خالی بماند. اینک قالب ها را داخل سینی فر بچینید و درون فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه سطح كیک طلا ئی شود، بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، کیک فنجانی سیب و گردو تعداد بازديد: 660 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز