کیک فنجانی سیب و گردو
مواد لازم برای 12 عدد:
شكر..................................................... ۱۵۰ گرم
تخم مرغ .................................................۲ عدد
كره(به دمای محیط رسیده باشد.)............. ۱۲۰ گرم
وانیل.................................................... یک چهارم قاشق چایخوری
آرد...................................................... ۱۵۰ گرم
بیكینگ پودر.......................................... یک دوم قاشق چایخوری
نمک................................................... یک هشتم قاشق چایخوری
شیر................................................... ۶۰ میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)
سیب متوسط خرد شده...........................۲ عدد
مغز گردوی خرد شده .............................. ۶۰ گرم
روش تهیه :
فر را با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه ی فارنهایت گرم كنید. شكر و تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبک شود. سپس كره و وانیل را افزوده و كاملا مخلوط كنید. آرد، بیكینگ پودر و نمک را نیز با هم مخلوط كنید و همراه با شیر به مواد بیفزائید. حالا سیب های خرد شده و مغز گردو را اضافه كنید و داخل قالب كیک فنجانی – كه با كاغذ پوشانده اید – بریزید، به طوری كه یک سوم از سر قالب خالی بماند. اینک قالب ها را داخل سینی فر بچینید و درون فر قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی كه سطح كیک طلا ئی شود، بپزید.